תנועת הריבונות: ריבונות בקווי יסוד הממשלה

תנועת הריבונות

תנועת הריבונות קוראת לראש הממשלה, לצוות המו"מ מטעמו ולשרי הממשלה לראות בחזון הריבונות על יהודה ושומרון קווי בסיס מחייבים לקראת הצטרפות מפלגות נוספות לממשלה.

מערכת ריבונות
30-03-2020

תנועת הריבונות מברכת את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, על דרישתו מיו"ר 'כחול לבן', חבר הכנסת בני גנץ, לכלול את החלת הריבונות ביהודה ושומרון בקווי היסוד של הממשלה, ומצפה מיו"ר 'כחול לבן' להיעתר לדרישת נתניהו.
 
בתנועה מזכירים את הצהרותיו של חבר הכנסת גנץ בחודש יולי האחרון ולפיהן הוא רואה את בקעת הירדן חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל הריבונית. "החלת הריבונות על בקעת הירדן ויישובי יהודה ושומרון יכולים וצריכים להיות חלק מהבסיס להקמתה של ממשלה ציונית לאומית", אומרים בתנועה.
 
ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר, מעריכות כי הברכות שהרעיף נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, על ראש הממשלה נתניהו על ההקמה הצפויה של ממשלת החירום, מלמדות על חתירתו של הנשיא האמריקאי לקדם את תכניתו, תכנית המאה, מיד לאחר שוך משבר הקורונה.
 
"אמנם אנו בשעת חירום לאומית ועולמית, אך עם זאת על אוהבי ארץ ישראל ונאמניה, סביב שולחן הממשלה ומחוצה לה, לזכור את שליחותם הציונית לשמירתה של ארץ ישראל ולא לקידום מהלכים שיקרבו את הקמתה חלילה של מדינה פלשתינית בלב ארץ ישראל. תכנית טראמפ היא אסון לחזון הציוני ועל ממשלת ישראל להתנער ממנה ולקדם את מהלכי הריבונות ללא כל קשר ותלות בתכנית זו".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
וכעת, כשהמזרח התיכון מתחדש
יהודית קצובר ונדיה מטר
24-06-2025
לזירה הצבאית מתווספת כעת הזירה המדינית, ובה לא נוכל לסמוך עוד על ניסים, גם אחרי שחזינו ברבים כאלה. המזרח התיכון המתחדש בימים אלה חייב לכלול ריבונות ישראלית ביהודה ושומרון ודחיית רעיון המדינה הפלשתינית.
ריבונות - כתב עת מדיני
מברכים ומתחייבים: נביא ריבונות
מערכת ריבונות
20-06-2025
שרים ואישי ציבור שיגרו את ברכותיהם לכנס נוער הריבונות שהתקיים בשדרות. צפו בסרטונים.
ריבונות - כתב עת מדיני
פרדוכס הנצחון
מערכת ריבונות
20-06-2025
על ישראל לתרגם את ניצחונה הצבאי להישג מדיני היסטורי משנה מציאות. ריבונות היא הישג שכזה. מאמרה של גיטה חזני-מלכיאור
ריבונות - כתב עת מדיני
צפו בפאנל בוגרי תנועת הריבונות
מערכת ריבונות
17-06-2025
בוגרי תנועת הריבונות וראשיה בעבר מתכנסים לפאנל מיוחד על משמעות היותם שגרירי ריבונות ודרכי ההשפעה של הנוער על תהליכים גדולים.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר אליהו: רוצים ריבונות? תשאגו את זה
מערכת ריבונות
17-06-2025
השר אליהו בכנס נוער הריבונות: בונים על נוער הריבונות כתקוותה ועוצמתה של מדינת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
חקיקת הריבונות קרובה יותר מכפי שנדמה
מערכת ריבונות
15-06-2025
הקואליציה הנוכחית הובילה להסדרת ההתיישבות הצעירה ולהצבעה גורפת נגד מדינה פלשתינית. ח"כ רוטמן משוכנע שחקיקת הריבונות מתקרבת.
ריבונות - כתב עת מדיני
​החלטות מתקבלות בירושלים ולא בוושינגטון
מערכת ריבונות
15-06-2025
מנכ"ל מועצת יש"ע, עומר רחמים: "אפשר להחיל את הריבונות בישיבת הממשלה בשבוע הבא". צריך רק לרצות.
ריבונות - כתב עת מדיני
לא ניתן עוד להתנהל כמו לפני יום הטבח
מערכת ריבונות
15-06-2025
בנאום מרגש ועוצמתי פנה שמעון אלקבץ ששכל את בתו בטבח השבעה באוקטובר לנוער הריבונות וקרא לא לשכוח מול אילו מפלצות אנו מתייצבים.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות. כך זה יקרה
מערכת ריבונות
15-06-2025
חברי הכנסת הלוי ואילוז, מראשי שדולת הריבונות בכנסת, בראיון משותף על בימת כנס נוער הריבונות בשדרות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר קרעי: ללא ריבונות ביו"ש אין מדינה יהודית ואין ביטחון
מערכת ריבונות
15-06-2025
שר התקשורת, שלמה קרעי: הריבונות היא עמוד שדרה לאומי, היא בוקעת מתולדות עמנו ומהווה בסיס מוסרי המגובה גם במשפט הבינלאומי.