הרבנית מרים לוינגר – ברוך דיין האמת

בית הדסה. מארק ניימן. לע"מ

תנועת הריבונות מבכה את לכתה של הרבנית מרים לוינגר, ליבה הפועם של ההתיישבות מראשיתה.

מערכת ריבונות

תנועת הריבונות מבכה את לכתה של הרבנית מרים לוינגר, ליבה הפועם של ההתיישבות מראשיתה, לוחמת אמיצה ללא חת למען ארץ ישראל, עם ישראל ותורת ישראל.

הרבנית מרים ניצבה כצוק איתן לצד בעלה המנוח, הרב משה לוינגר זצ"ל, מאז ימי הכניסה למלון פארק והובלת הכניסה ההרואית לבית הדסה בחברון, בכך חידשו את הישוב היהודי בעיר האבות.

הרבנית מרים הייתה לנו למגדל אור של אמת ברורה ונכוחה. גם אם לא תמיד היו דבריה פופולאריים לא נרתעה מלומר אותם מתוך נחישות ונחרצות של אהבת הארץ והעם.

הרבנית הנחילה למפעל ההתיישבות וההתנחלות את העיקרון לפיו עלינו לצעוד את הצעד הראשוני הקטן והקב"ה יסייע בצעדי ההמשך. כך פעלנו וכך פעלו אוהבי הארץ ומיישביה ההולכים בדרך אותה סללה עבורנו, ומכוחה אנו זוכים להתיישבות המפוארת והמרהיבה בארץ ישראל.

בנחמת ציון, חברון וירושלים ובבניינן תנוחם משפחתה של הרבנית. יהיו דרכה וזכרה ברוכים, יהיו אורחותיה ומסירותה למען ארץ ישראל לצוואת נצח עבור כולנו.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נייר עמדה לקראת ביקור נתניהו בבית הלבן ומכבש הלחצים הצפוי
מערכת ריבונות
03-07-2025
רגע לפני צאת ראש הממשלה לביקור בוושינגטון מפיצה תנועת הריבונות נייר עמדה אודות העקרונות והערכים עליהם יש לעמוד גם מול לחץ ידידותי משמעותי.
ריבונות - כתב עת מדיני
וכעת, כשהמזרח התיכון מתחדש
יהודית קצובר ונדיה מטר
24-06-2025
לזירה הצבאית מתווספת כעת הזירה המדינית, ובה לא נוכל לסמוך עוד על ניסים, גם אחרי שחזינו ברבים כאלה. המזרח התיכון המתחדש בימים אלה חייב לכלול ריבונות ישראלית ביהודה ושומרון ודחיית רעיון המדינה הפלשתינית.
ריבונות - כתב עת מדיני
מברכים ומתחייבים: נביא ריבונות
מערכת ריבונות
20-06-2025
שרים ואישי ציבור שיגרו את ברכותיהם לכנס נוער הריבונות שהתקיים בשדרות. צפו בסרטונים.
ריבונות - כתב עת מדיני
פרדוכס הנצחון
מערכת ריבונות
20-06-2025
על ישראל לתרגם את ניצחונה הצבאי להישג מדיני היסטורי משנה מציאות. ריבונות היא הישג שכזה. מאמרה של גיטה חזני-מלכיאור
ריבונות - כתב עת מדיני
צפו בפאנל בוגרי תנועת הריבונות
מערכת ריבונות
17-06-2025
בוגרי תנועת הריבונות וראשיה בעבר מתכנסים לפאנל מיוחד על משמעות היותם שגרירי ריבונות ודרכי ההשפעה של הנוער על תהליכים גדולים.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר אליהו: רוצים ריבונות? תשאגו את זה
מערכת ריבונות
17-06-2025
השר אליהו בכנס נוער הריבונות: בונים על נוער הריבונות כתקוותה ועוצמתה של מדינת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
חקיקת הריבונות קרובה יותר מכפי שנדמה
מערכת ריבונות
15-06-2025
הקואליציה הנוכחית הובילה להסדרת ההתיישבות הצעירה ולהצבעה גורפת נגד מדינה פלשתינית. ח"כ רוטמן משוכנע שחקיקת הריבונות מתקרבת.
ריבונות - כתב עת מדיני
​החלטות מתקבלות בירושלים ולא בוושינגטון
מערכת ריבונות
15-06-2025
מנכ"ל מועצת יש"ע, עומר רחמים: "אפשר להחיל את הריבונות בישיבת הממשלה בשבוע הבא". צריך רק לרצות.
ריבונות - כתב עת מדיני
לא ניתן עוד להתנהל כמו לפני יום הטבח
מערכת ריבונות
15-06-2025
בנאום מרגש ועוצמתי פנה שמעון אלקבץ ששכל את בתו בטבח השבעה באוקטובר לנוער הריבונות וקרא לא לשכוח מול אילו מפלצות אנו מתייצבים.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות. כך זה יקרה
מערכת ריבונות
15-06-2025
חברי הכנסת הלוי ואילוז, מראשי שדולת הריבונות בכנסת, בראיון משותף על בימת כנס נוער הריבונות בשדרות.