הוקרה בליכודיאדה לראשי תנועת הריבונות

​במהלך כנס הליכודיאדה הוענקו תעודות הוקרה ע״י חברי הכנסת לנשיא ארה״ב ולראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר.

מערכת ריבונות
17-01-2018

במעמד מרכזי ורב משתתפים שהתקיים במהלך השבת האחרונה באירוע הליכודיאדה באילת, הוענקה תעודת הוקרה מיוחדת לראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר.

את התעודה העניקו לקצובר ומטר חברי הכנסת שהתכנסו באילת והיא הוגשה ע״י ח״כ אברהם נגוסה. תעודת הוקרה נוספת הוענקה לנשיא ארה"ב, דונלד טראמפ. את התעודה קיבל לידיו ראש המפלגה הרפובליקאנית בישראל, עו"ד מארק צל, שהתבקש להעבירה לבית הלבן.

קצובר ומטר מסכמות בסיפוק רב את אירוע הליכודיאדה בו הוצב דוכן מיוחד של תנועת הריבונות. בדוכן זה חתמו משתתפים רבים מקרב אנשי הליכוד על תמיכה בחזון הריבונות ומחויבות לחזון האחיזה בליבה של ארץ ישראל, ערש הולדתו של העם היהודי. כמו כן חולקו בדוכן חומרי הסברה רבים ובמתחם הוצבו שלטי ענק ובהם ציטטות של בכירי המפלגה, שרים, חברי כנסת ואף נשיא המדינה המצדדים בחזון הריבונות.

קצובר ומטר מציינות כי התקבלו באירוע בחום רב ורבים מבאי הליכודיאדה הביעו התעניינות רבה באופן יישומו של חזון הריבונות על יהודה ושומרון.

"זו השנה השלישית שאנו משתתפות באירוע הליכודיאדה, ואולם בשנה זו ניכר היה שנושא הריבונות מחלחל ומוטמע בשיח הליכודי בפרט ובשיח הישראלי בכלל, בהיות הליכוד מעין ברומטר לבחינת הלכי הרוח בחברה הישראלית כולה", אומרות קצובר ומטר המעריכות כי להצבעה הדרמטית וההיסטורית בועידת מרכז הליכוד הייתה השפעה רבה על השיח האידאולוגי בתוך תנועת הליכוד. "הדברים באו לידי ביטוי גם בנאומים ובדיונים שהתקיימו בימי הליכודיאדה. בכירים בליכוד הקפידו שלא לפסוח בנאומיהם ובדבריהם על חזון הריבונות כערך אידאולוגי וכתכנית מדינית נדרשת".

במרוצת ימי הליכודיאדה נפגשו השתיים עם חברי כנסת ובכירים בליכוד, ואלה הביעו תמיכה ומחוייבות לחזון הריבונות", כלשונן של קצובר ומטר המספרות כי היו"ר המשותף לשדולת ארץ ישראל, חבר הכנסת יואב קיש, הבטיח לפעול ביתר שאת לקידום הריבונות ברוח החלטת מרכז הליכוד והקריאה שעלתה ממנה להחלת הריבונות הישראלית ביהודה ושומרון.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
לומדים מהעבר בדרך לעתיד של עצמאות וריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
30-04-2025
עצמאותה וריבונותה של ישראל מחייבים את המנהיגות הישראלית יחד עם העם כולו בשילוב שבין לימוד העבר והתקווה לעתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות בוועידת מדיניות הבינלאומית של JNS
מערכת ריבונות
29-04-2025
בפניכם דברה של תנועת הריבונות בועידת המדיניות של JNS שהתקיימה בירושלים, עיקרי חזון הריבונות בדקות בודדות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר לוין רואה בהחלת הריבונות את יעדו הבא
מערכת ריבונות
11-04-2025
בתנועת הריבונות מברכים את השר לוין על דבריו (מקור ראשון) אודות חלומו ותקוותו לזכות להצביע בהצבעה בה יוחלט על ריבונות ישראל ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
ברכת תנועת הריבונות לשגריר ארה"ב הנכנס, מייק האקבי
מערכת ריבונות
10-04-2025
תנועת הריבונות מברכת את שגריר ארה''ב הנכנס, ידיד ישראל, מייק האקבי: תזכה להיות ממקדמי חזון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.
ריבונות - כתב עת מדיני
החקיקה שתבלום ויתורים ונסיגות
מערכת ריבונות
19-02-2025
חוק שמבקש להחיל על יהודה ושומרון את חוק משאל העם המונע מסירת שטח ריבוני לזרים נרקם בימים אלה. זו עדיין לא ריבונות, אבל צעד משמעותי לבלימת רעיונות מבית המדרש של אוסלו.
ריבונות - כתב עת מדיני
מהחטופים והמלחמה ועד הריבונות. אותו כשל, אותו מענה
מערכת ריבונות
19-02-2025
המסר שעובר מהיעדר הריבונות הוא אותו מסר שעובר מהתנהלות ישראל במלחמה ובמו"מ להשבת החטופים, ומילה אחת מתארת אותו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דרכים מעט שונות אל אותה מטרה
מערכת ריבונות
18-02-2025
על התעתוע שמאחורי הניסיון להציג את תנועת הפתח' של אבו מאזן כשונה מהותית מתנועת החמאס, ניסיון שתכליתו הצגת הרש"פ כפרטנר עתידי לייצוב האזור, מספר החוקר ואיש המודיעין בעבר, סא"ל במיל' יהונתן דחוח-הלוי.