נתניהו, המשך את ניצחון מלחמת ששת הימים

צילום: מירי צחי

ראשי תנועת הריבונות לראש הממשלה: בכוחך להשלים את מהלך הריבונות ולהיזכר כמשלים ניצחון מלחמת ששת הימים.

מערכת ריבונות
08-02-2018

תנועת הריבונות שיגרה היום ללשכת ראש הממשלה, בנימין נתניהו, מכתב ובו היא מברכת על מהלכיו האחרונים וקוראת לו "להשלים את ניצחון מלחמת ששת הימים", כהגדרתם של ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר.

המכתב מגיע על רקע הדיווחים לפיהם תולה ראש הממשלה את המשך מהלכי חקיקת הריבונות בתיאום עם הממשל האמריקאי.

במכתבן לנתניהו כותבות קצובר ומטר: 

אדוני ראש הממשלה
מר בנימין נתניהו

בכוחך להפוך את העידן הנוכחי לעידן המהפך המשיב לעם ישראל את הגה המדיניות המובילה להשלמת חזון שיבת ציון. קרוב יום יישום חזון הריבונות הישראלית על ליבה של הארץ וגדיעת רעיון הקמת מדינת טרוריסטית על ערש הולדתו של העם היהודי.

אדוני ראש הממשלה, בשנות כהונתך זכית להיות המנהיג שבלם בעוז את הקמתה של מדינה פלשתינית על אף מחירים אישיים לא מבוטלים, ממשל עוין ולחצים בינלאומיים אדירים, איפשרת למרכז הליכוד להתכנס ולהצביע פה אחד בעד חזון הריבונות על מרחבי ההתיישבות ביהודה ושומרון והובלת את מהלך התגובה הציונית לטרור עם ההכרה בחוות גלעד כישוב מן המניין.

חזון הריבונות זוכה לתמיכה גורפת סביב שולחן הממשלה והקואליציה. כעת הדברים מונחים לפתחך. השלמת מהלך הריבונות בניצוחה של ממשלתך יזכה אותך להיכתב בספרי ההיסטוריה הישראלית כמשלים ניצחון מלחמת ששת הימים וכמי שהביא את הסוגיה המדינית לגמר ציוני לאומי ויהודי.

קשריך האמיצים עם הממשל האוהד ביותר לישראל, ממשל טראמפ, והקשרים ההדוקים שיצרת עם מנהיגי המדינות המובילות בעולם, בהן רוסיה, הודו ואחרות, יכולים לשמש כעת כלי בידיך לחולל את המהפך הציוני לו כסף העם היהודי במשך אלפיים שנה, ריבונות על ליבה של הארץ, יהודה ושומרון. העם כמה למנהיגות ציונית גאה בשעת מבחן זו.



תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
סמינריון מנהיגות לנוער הריבונות בתמונות
מערכת ריבונות
22-07-2026
קבלו הצצה מצולמת לכמה רגעים מתוך סמינריון הקיץ למנהיגות בו השתתפו עשרות מחברי תנועת נוער הריבונות. נערכים לפעילות ריבונות מואצת.
ריבונות - כתב עת מדיני
אל תתנו למילת הקסם 'אחדות' לשתק אתכם
מערכת ריבונות
22-07-2026
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר, עומר רחמים, מזהיר מסירוס הימין ותפיסותיו באמצעות ניצול מושגי הממלכתיות, האחדות ואהבת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
תשעה באב – לא הרומאים על ספסל הנאשמים
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-07-2026
אילו תשעה באב היה מתקיים היום בבית משפט – את מי היינו מושיבים על ספסל הנאשמים?
ריבונות - כתב עת מדיני
סיור של אמונה, ריבונות ומעשה
מערכת ריבונות
17-07-2026
קם דור חדש אשר לא ידע את אוסלו, דור בריא הנצמד לאדמת ארץ ישראל, שזכותנו על כולה, דור שלא נותן לבלבל אותו
ריבונות - כתב עת מדיני
דרישה בכנסת: ועדת חקירה לאוסלו. ראיון
מערכת ריבונות
14-07-2026
בעקבות דרישת תנועת הריבונות להקמת ועדת חקירה להסכמי אוסלו התראיינה נדיה מטר בערוץ 7 והציגה את משמעות הדרישה בהרחבה. בפניכם הראיון במלואו:
ריבונות - כתב עת מדיני
החוות על הכוונת - זה הזמן לריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
13-07-2026
ריבונות איננה רק יעד מדיני – היא הביטוח של ההתיישבות.
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאת תנועת הריבונות: ועדת חקירה להסכמי אוסלו
מערכת ריבונות
09-07-2026
​בוועדת המשנה ליהודה ושומרון בוועדת חוץ וביטחון: תנועת הריבונות דורשת לבטל את אוסלו, להחיל ריבונות ולהקים ועדת חקירה ממלכתית.
ריבונות - כתב עת מדיני
​אזהרה! עצרו לפני שחלילה נגיע לסעיף 19
יהודית קצובר ונדיה מטר
06-07-2026
ההתפתחויות האחרונות צריכות להדליק נורת אזהרה במחנה הלאומי. אם אכן תוכניתו של טראמפ, המבוססת על עשרים סעיפים, מתקדמת שלב אחר שלב, הזמן שנותר לעצב מציאות אחרת הולך ואוזל במהירות.
ריבונות - כתב עת מדיני
ועידת נוער הריבונות השמינית - תיעודי וידאו
מערכת ריבונות
05-07-2026
ההתלהבות, האמונה, העשייה והחזון - כל אלה התחברו יחד בוועידת נוער ריבונות ה־8. צפו בסרטוני הדיונים וההרצאות.
ריבונות - כתב עת מדיני
​תנועת הריבונות לנתניהו: "אשר הקמת שלושה יישובים בצפון רצועת עזה"
מערכת ריבונות
30-06-2026
'התיישבות היא ניצחון. ריבונות היא הכרעה. זהו המסר שיחזק את ההרתעה, ישנה את המציאות הביטחונית וישפיע על כל הגזרות'