התשובה להחרמת יו"ש – חברים לריבונות

מבצע 'חברים לריבונות' של תנועת הריבונות ו'דפי כתום' משלב בין חיזוק פעילותה הציבורית של תנועת הריבונות לביצור הכלכלה ביהודה ושומרון.

מערכת ריבונות
26-02-2020

בצירוף זמנים בלתי מתוכנן, אך בעל משמעות רבה יוצאת תנועת הריבונות יחד עם 'דפי כתום' במבצע 'חברים לריבונות' הכולל גם חיזוק לעסקים ולכלכלה ביו"ש, זמן קצר לאחר ההחלטה במועצת זכויות האדם של האו"ם להחרים חברות ועסקים הפועלים ביהודה ושומרון.
במיזם 'חברים לריבונות' קוראת תנועת הריבונות לתומכיה ברחבי הארץ להצטרף כחברים לתנועה ובכך להגדיל את כוחה הציבורי בפעילותה מול מקבלי ההחלטות בכנסת ובממשלה סביב הדרישה להחלה מיידית של ריבונות ישראל ביהודה ושומרון ולהתנגדות נמרצת לכל הסכמה עקרונית לרעיון הקמתה של מדינה זרה בלב הארץ.

"תקופה זו שלאחר פרסום פרטי תכניתו המדינית של הנשיא האמריקאי היא תקופה מורכבת בה נדרש מאמץ כפול ומכופל על מנת לחזק את מנהיגי ישראל בהתנגדותם לרעיון המדינה הפלשתינית, לצד החובה לתבוע מהם לנצל את חלון ההזדמנויות ההיסטורי ולקבוע עובדות ריבוניות בשטחי ארץ ישראל תוך הסכמה וגיבוי של הממשל האמריקאי", אומרים בתנועת הריבונות ומסבירים את הצורך בחיזוק והרחבת פעילותה של התנועה דווקא בימים אלה של הכרעה.

כאמור, למבצע 'חברים לריבונות' ערך מוסף בדמות חיזוק הכלכלה ביהודה ושומרון. המצטרפים למבצע יזכו בכרטיס חבר המעניק שורה ארוכה של הטבות והנחות בבתי עסק וחברות ביהודה ושומרון במגוון תחומים, החל ממסעדות ובתי קפה וכלה בצימרים ומתן שירותים רבים.
ליוזמה חברו תנועת הריבונות ו'דפי כתום', מדריך העסקים ביו"ש הפועל מזה 11 שנים לקידום בתי עסק ויוזמות כלכליות ביהודה ושומרון, מדריך שהוקם בראשיתו כמענה לתנועות החרם למיניהם ומאז הוא מקדם פרסום לכ-2500 בתי עסק.

"בימים אלה שבהם צבועי האומות מנסים להחרים את ההתיישבות ואת הכלכלה ביהודה ושומרון אנו נרתמים יחד עם ציבור ענק של תומכים ואוהבי ארץ ישראל לתת מענה מעשי בדמות העדפה של בתי העסקים והחברות הפועלות ביהודה ושומרון", אומרות ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר, הקוראות לתומכי חזון הריבונות להצטרף למבצע ולחבור למעגלים ההולכים ומתרחבים של פעילים ותומכים בכל רחבי הארץ:

"אנו בשעה שבכוחה להפוך למכרעת עבור גורלה של מדינת ישראל כולה. התגייסות כוללת של אוהבי ארץ ישראל להצלחה במערכת הבחירות הנוכחית תהיה נדבך דרמטי בדרך ליישום חזון ריבונות ישראל על ארץ ישראל כולה ולבלימת הרעיון המסוכן של הקמת מדינה זרה בלב ארצנו".

להצטרפות 
 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
פרס מפעל חיים מ'רגבים' לראשי תנועת הריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
בכנס תנועת ריבונות הוענק לראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר, פרס מפעל חיים לשמירה על אדמות הלאום. צפו בסרטון שהופק לקראת הענקת הפרס.
ריבונות - כתב עת מדיני
רבני הציונות הדתית לנתניהו: אל תחמיץ הזדמנות לריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
רבני הציונות הדתית בפניה לראש הממשלה בקריאה להחלת הריבונות על יהודה ושומרון ותמיכה בתוכנית ה82%.
ריבונות - כתב עת מדיני
תחזיקו אותי חזק שלא נחיל ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
09-09-2025
שוב הופכים מנהיגי ישראל את ארץ ישראל לקלף מיקוח מדיני, שוב חוזרים אל אותה הבושה הלאומית. התנערו, התעוררו וזקפו את קומתה של האומה. החילו ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
"מנתניהו לבן גוריון: הפער בין תגובה להכרעה"
מערכת ריבונות
09-09-2025
ראיון ראש הממשלה לאבו עלי אקספרס, חושף את חולשת ההיגיון הדפנסיבי. כעת, לקראת שנת ה 80 למדינה, נדרשת הנהגה שמכריעה ומעצבת – לא כזו שמגיבה וממתינה. מאמרו של עו"ד מיכאל שפרבר
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות חלקית – שגיאה היסטורית ואסטרטגית
מערכת ריבונות
02-09-2025
על רקע הדיווחים אודות מהלכי ממשלה להחלת ריבונות חלקית ביהודה ושומרון מפרסמת תנועת הריבונות את תגובתה
ריבונות - כתב עת מדיני
אוכלים דגים מסריחים. האם גם נגורש מהעיר?
יהודית קצובר ונדיה מטר
29-08-2025
קריאה לראש הממשלה: החל ריבונות ביהודה ושומרון עוד לפני הכרת המדינות במדינה פלשתינית בכינוס עצרת האו"ם.
ריבונות - כתב עת מדיני
לראשונה דיברנו עם נתניהו על פרטי הריבונות
מערכת ריבונות
19-08-2025
ראש מועצת יש"ע, ישראל גנץ, סיכם את המפגש עם ראש הממשלה בעופרה: "לראשונה בפגישה עם ראש הממשלה עסקנו בפרטי הריבונות"
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאה להכרעה מדינית - ריבונות!
מערכת ריבונות
17-08-2025
בהובלת תנועת הריבונות מוגשת לראש הממשלה קריאה להחלת ריבונות ומאחוריה שורה ארוכה של ארגונים ותנועות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת. דיון מיוחד
מערכת ריבונות
30-07-2025
נציגים מנוער הריבונות נכחו בדיון המיוחד אודות הריבונות ויישומה, דיון בהובלת ח"כ צבי סוכות בוועדת המשנה של וועדת חוץ וביטחון. בפניכם כמה מהקולות ומהמראות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הכנסת אמרה את דברה ההיסטורי: ריבונות היא הגשמת חזון העם
מערכת ריבונות
23-07-2025
ברוב דרמטי, בתמיכת ראש הממשלה וחברי כנסת מהקואליציה והאופוזיציה, אישרה הכנסת את ההצעה לסדר הקוראת לממשלת ישראל להחיל ריבונות ביהודה ושומרון. תנועת הריבונות מברכת וקוראת לעבור לשלב המעשה.