שולי מועלם: "שאלת הריבונות על ארץ ישראל היא עוגן יסוד בתפיסת העולם של כולנו"

לאחר שהבטיחו חברי תנועת נוער הריבונות כי הם יביעו תמיכה בכל מועמד שיתחייב לקדם את חזון הריבונות בכנסת, הגיעה משלחת של חברי התנועה לחכ"ל שולי מועלם והעניקו לה את אות תנועת הריבונות

מערכת ריבונות
27-07-2022

חברי תנועת נוער הריבונות העניקו את 'אות תנועת הריבות' לח"כ לשעבר שולי מועלם-רפאל המתמודדת בבחירות המקדימות לליכוד. האות ניתן בעקבות הבטחה של חברי התנועה להתגייס למען הצלחתו של כל מועמד אשר יביע את התחייבותו לקידום חזון הריבונות בכנסת ובממשלה. כמו כן, לצד הקריאה לפעול להצלחתו, ניתן שי צנוע מטעם התנועה.

את האות אשר הוענק למועלם העניק יו"ר נוער הריבונות אליהו פרידמן. "התכנסנו כאן היום כדי להעניק לך, שולי, את אות תנועת הריבונות, בהערכה רבה על כל העשייה הברוכה שלך במשך השנים למען קידום הריבונות ובמיוחד עכשיו עם ההתבטאויות המאוד נחרצות וברורות שלך על הצורך בהחלת ריבונות. אני חושב שבימינו כולנו מבינים שריבונות הוא הצורך הנכון והאמיתי ביותר שיביא לנורמליזציה. אז תודה רבה רבה ואני בטוח שבכל מקום שתלכי את תצליחי ובעז"ה ביחד אנחנו נקדם את הריבונות" אמר פרידמן למועלם בעת הענקת האות.
 
מועלם התרגשה לקבל את אות תנועת הריבונות ואמרה: "זה מרגש אותי מאוד לקבל את האות של תנועת הריבונות דווקא כאן בעוז וגאו"ן. המקום הזה שצמח מתוך האובדן של שלושת הנערים, אייל, גיל-עד ונפתלי. שאלת הריבונות על ארץ ישראל היא עוגן יסוד בתפיסת העולם של כולנו, ונוער הריבונות שפועל בקרב בני נוער ברחבי הארץ כולה, גם בחוגי בית וגם ברחובות הערים, הוא חלק משינוי הכיוון מפתרונות שאנחנו מתנגדים להם ולשמחתנו ירדו מסדר היום של הציבור הישראלי. הם ההבנה שהחלת הריבונות יביא להשוואת הזכויות של הישראלים שגרים ביהודה ושומרון ובע"ה אנחנו ממשיכים להחלת הריבונות בכל חלקי ארץ ישראל".

בתנועת הריבונות מציינים כי עד כה נרשמו מספר לא מבוטל של מתמודדים במפלגות המחנה הלאומי שהדגישו את מחויבותם לחזון הריבונות. המתמודדים השונים הודיעו כי הם הציבו את חזון הריבונות כאחד מיעדיה של הממשלה והקואליציה הבאה. לדברי התנועה, גם מתמודדים אלה יקבלו בימים הקרובים את משלחת נוער הריבונות למפגש תמיכה שיובא לידיעת הבוחרים במפלגותיהם כפי שנעשה עם מועלם.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
חקיקת הריבונות קרובה יותר מכפי שנדמה
מערכת ריבונות
15-06-2025
הקואליציה הנוכחית הובילה להסדרת ההתיישבות הצעירה ולהצבעה גורפת נגד מדינה פלשתינית. ח"כ רוטמן משוכנע שחקיקת הריבונות מתקרבת.
ריבונות - כתב עת מדיני
​החלטות מתקבלות בירושלים ולא בוושינגטון
מערכת ריבונות
15-06-2025
מנכ"ל מועצת יש"ע, עומר רחמים: "אפשר להחיל את הריבונות בישיבת הממשלה בשבוע הבא". צריך רק לרצות.
ריבונות - כתב עת מדיני
לא ניתן עוד להתנהל כמו לפני יום הטבח
מערכת ריבונות
15-06-2025
בנאום מרגש ועוצמתי פנה שמעון אלקבץ ששכל את בתו בטבח השבעה באוקטובר לנוער הריבונות וקרא לא לשכוח מול אילו מפלצות אנו מתייצבים.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות. כך זה יקרה
מערכת ריבונות
15-06-2025
חברי הכנסת הלוי ואילוז, מראשי שדולת הריבונות בכנסת, בראיון משותף על בימת כנס נוער הריבונות בשדרות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר קרעי: ללא ריבונות ביו"ש אין מדינה יהודית ואין ביטחון
מערכת ריבונות
15-06-2025
שר התקשורת, שלמה קרעי: הריבונות היא עמוד שדרה לאומי, היא בוקעת מתולדות עמנו ומהווה בסיס מוסרי המגובה גם במשפט הבינלאומי.
ריבונות - כתב עת מדיני
סון הר מלך: די להבטחות. הגיע זמן ריבונות בפועל
מערכת ריבונות
15-06-2025
ח"כ לימור סון הר מלך בכנס נוער הריבונות: כל עוד אין ריבונות אין ביטחון, אין שוויון, אין שלטון חוק, אין פיתוח תשתיות.
ריבונות - כתב עת מדיני
כנס נוער הריבונות ה-7 בתמונות
מערכת ריבונות
14-06-2025
מפגן נוסף של נוער הריבונות הסתיים בשדרות וגם ממנו עלתה הקריאה: ריבונות עכשיו! צפו בתמונות שמשאירות טעם של עוד והיערכו לאירועים הבאים.
ריבונות - כתב עת מדיני
צביקה מור: לסיים את מבצע מרכבות גדעון כמו גדעון, בכניעת האויב
מערכת ריבונות
13-06-2025
צביקה מור בכנס נוער הריבונות: כשיש מתח בין מאזן האימה של המשפחות למאזן האומה האחראית על הריבונות, לא מפקירים את השבויים, לא נכנעים לאויב, אלא נלחמים.
ריבונות - כתב עת מדיני
מסתערים קדימה, לא ככובשים אלא כריבונים
מערכת ריבונות
13-06-2025
סגן ראש עיריית שדרות: אנחנו נכנסים לעזה כדי להישאר כדי להחיל ריבונות. הרב פנדל: להפוך את עזה להתיישבות אחרת.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות היא שתבטיח ניצחון למען העתיד
מערכת ריבונות
13-06-2025
מאות בני נוער מכל רחבי הארץ השתתפו בכנס נוער הריבונות השביעי שהתקיים בשדרות. מפגן אדיר לקריאה: ריבונות עכשיו!