מאמץ של השעות האחרונות במטה הימין המשותף בעוז וגאו"ן

עשרות פעילים בפעילות מואצת של השעות האחרונות במטה יום הבחירות שהוקם בגוש עציון לגיוס מצביעים תומכי ימין.

מערכת ריבונות
01-11-2022

התגייסות של השעות האחרונות במטה יום הבחירות המשותף שהוקם להצלחת גוש הימין בשמורת 'עוז וגאו"ן' שבגוש עציון.

עשרות צעירים ומבוגרים מיישובי הסביבה מכונסים בשעות אלה למבצע מואץ של גיוס ועידוד מצביעים דרך הרשתות החברתיות, שיחות עידוד טלפוניות ואף יציאה לשטח לסייע בהבאת מצביעים לקלפיות.

במטה פועלים במשותף כתף אל כתף נציגים ותומכים של מפלגות שונות במחנה הימין. הללו מספרים על היענות טובה מאוד של מצביעים. "אנחנו במירוץ נגד הזמן במגמה להגיע למקסימום מצביעים שמשום מה עדיין לא יצאו להצביע", מספרים מארגני המטה. "ישנם שמבקשים סיוע בהסעה לקלפי ושליחים של המטה מגיעים לסייע להם. באחד המקרים ביקשה אם שיישלח לביתה בייביסיטר לתינוקה על מנת שהיא תוכל לצאת ולהצביע. נציגה של המטה הגיעה אליה לטובת המשימה".

לזאת הם מוסיפים כי היו גם שהביעו אכזבה ותחושת ייאוש מיכולת ההשפעה הפוליטית והתכוונו להישאר בבתים, אולם פעילי המטה "הדגישו באזניהם את גודל השעה וחשיבותו של כל קול במניעת הקמת ממשלת שמאל הנתמכת בידי תומכי טרור. בסופן של כמעט כל השיחות הללו נרשמה הסכמה ונכונות לצאת לחזק את מחנה הימין מתוך הבנת חשיבות השמירה על זהותה היהודית של מדינת ישראל וחיזוק ריבונותה ברחבי הארץ".

במסגרת הפעילות המואצת במטה המשותף נצפו גם חברת הכנסת לשעבר שולי מועלם רפאלי וראש מועצת גוש עציון, שלמה נאמן, שהגיעו לחיזוק הפעילים ולהשתתפות במאמצי הוצאת המצביעים אל הקלפיות. כמו כן עובדים במטה פעילים מרכזיים של גוש עציון ישי מרלינג, יהונתן טל, לילך וינשטוק, יואל סילבר, עמית ברק ואושרית סיטבון. 

כוח משמעותי נוסף קיבל המטה עם הצטרפותם במהלך היום של חברי תנועת 'נוער הריבונות' שפעלו לאורך היום בדוכני הסברה שפוזרו במוקדים שונים ומיד לאחר פעילות זו הצטרפו למטה המשותף. 

"התחושה טובה, אם כי נתוני השטח מלמדים על התחזקות משמעותית גם במוקדי הצבעה המזוהים עם מפלגות השמאל ובישובים ערבים. המשמעות היא שההתגייסות של השעות האחרונות צריכה להיות במשנה כוח על מנת להוביל לתוצאה לה מקווה הרוב היהודי במדינת ישראל", דברי ראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר, ממובילות המטה המשותף.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
אם לא נפחיד את עצמנו נמצא פתרונות
מערכת ריבונות
03-10-2025
החזון, שפעם גם אנשי ימין ראו בו הזוי ומנותק מהמציאות, הופך למציאות מדינית. השר אלקין שזרע זרעי ריבונות בכנסת לפני 16 שנים מאמין שהגיעה השעה לקצור.
ריבונות - כתב עת מדיני
הכול כבר מוכן. הגיע זמן החלטה
מערכת ריבונות
02-10-2025
שר המשפטים לא זקוק למהלכים אנטי ישראליים באו"ם כדי לקבוע שהגיע זמן ריבונות, ובכל זאת, המהלך באו"ם מצטרף לפאזל היסטורי שיוצר חלון הזדמנויות נדיר.
ריבונות - כתב עת מדיני
'הנושא החשוב והמרכזי ביותר כעת הוא החלת הריבונות'
מערכת ריבונות
02-10-2025
השר אלי כהן: אם נצטרך לבחור, ולא בטוח שנצטרך, אז הריבונות חשובה יותר מנורמליזציה עם סעודיה. ריבונות היא עבורנו כורח קיומי.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות ועידוד הגירה מרצון – "שילוב הכרחי לניצחון"
מערכת ריבונות
03-10-2025
משרדו של השר בן גביר עשוי להיות זה שיקבל לידיו את מושכות הביטחון ביהודה ושומרון ביום שאחרי הריבונות. האם הוא ערוך לכך? בן גביר רגוע ומשוכנע: ריבונות היא צעד משמעותי והיסטורי אך לא היחיד הדרוש.
ריבונות - כתב עת מדיני
החלום מתגשם
מערכת ריבונות
03-10-2025
את הריבונות רואה השרה גמליאל בראש ובראשונה כביטוי לזכותנו ההיסטורית על ארץ ישראל. איומים והפחדות מדיניות? לגמליאל תכנית סדורה. אגב, גם להגירה נרחבת מרצון.
ריבונות - כתב עת מדיני
מוכנים. אפשר להחיל ריבונות כבר מחר
מערכת ריבונות
02-10-2025
עבודת מטה שהוביל שר האוצר הניחה תשתית חוקית, ארגונית ומשפטית להעברה חלקה ומיידית של יהודה ושומרון לריבונות ישראל. משלימים פער של מעל יובל שנים.
ריבונות - כתב עת מדיני
יש לכם שאלות על ריבונות? הפודקסט הזה עבורכם
מערכת ריבונות
04-10-2025
האזינו לשיחתם של עורך הדין בן ארי, מומחה למציאות המשפטית ביהודה ושומרון ומי שליווה את דו"ח השופט אדמונד לוי, ועורך הדין מיכאל דבורין על משמעות החיים ביהודה ושומרון כיום ועל הנחיצות הבהולה בהחלת ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
'השבעה לאוקטובר הבא, ונורא פי כמה, קרוב מכפי שנדמה לנו'
מערכת ריבונות
02-10-2025
מאדם שמאמין שאם רק יהיה לערבים עתיד טוב וכלכלה הם לא ירצו להרוג אותנו, הפך אבידע בכר, תושב בארי, למי שבטוח שרק ריבונות על ארץ ישראל כולה, כשהיא נקייה מאויב, תמנע את הטבח הבא, שעלול להיות גדול פי כמה.
ריבונות - כתב עת מדיני
להיזהר מתרחיש רצועת עזה כפול שש
מערכת ריבונות
02-10-2025
המילה 'ריבונות' לא מסנוורת את ח"כ אביחי בוארון. הוא דורש לדעת מה התוכן שיוצקים למילה הזו ואם ריבונות על בקעת הירדן לבדה לא תפיל אותנו חלילה למלכודת נוסח רצועת עזה כפול שש.
ריבונות - כתב עת מדיני
ליברמן: כל עוד נתניהו ראש ממשלה לא תהיה ריבונות
מערכת ריבונות
02-10-2025
יו"ר 'ישראל ביתנו' מטיל את האחריות על מיסמוס הריבונות שוב ושוב על כתפי ראש הממשלה נתניהו: "גם סמוטריץ' יודע שכל עוד הוא ראש ממשלה ריבונות, גם חלקית, לא תהיה".