תנועת הריבונות מצטרפת למאבק בתמיכה ברפורמה המשפטית: עשרות פעילים הפגינו מול ישיבת ההמשלה

מאיר אליפור

עשרות פעילי תנועת הריבונות הפגינו מול ישיבת הממשלה להבעת תמיכה בתיקון מערכת המשפט. ראשי התנועה: "רק עם תיקון מערכת המשפט תהיה פה דמוקרטיה אמיתית. הרפורמה חייבת לעבור"

מערכת ריבונות
12-03-2023


תנועת הריבונות הצטרפה (א' 12.3.23) למאבק למען החקיקה לתיקון מערכת המשפט. עשרות מפעילי התנועה, הגיעו יחד עם ראשי תנועת הריבונות יהודית קצובר ונדיה מטר למפגן תמיכה מול ישיבת הממשלה בירושלים. התנועה הצטרפה לתנועת "קול ישראל" ויחזקו את פעילותה בתקופה הקרובה. 

במהלך המפגן הגיעו השרה אורית סטרוק וח"כ אוהד טל מהציונות הדתית לחזק את הפעילים ולהודות להם על מפגן התמיכה.

יהודית קצובר, מראשי תנועת הריבונותה אמרה במקום: "באנו לחזק את הממשלה שתעביר את התיקונים הנדרשים במערכת המשפט. עד עכשיו הצבענו ימין וקיבלנו שמאל, רק עם תיקון מערכת המשפט תהיה פה דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה נצרכת באמת בשביל דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה באה לתקן את הצדדים הערכיים של מדינת ישראל, בעד התיישבות ובעד ביטחון. אנחנו מחזקים את ידי השר לוין וח"כ רוטמן בקידום השינויים ללא מורא. עם ישראל ינצח, הערכים הלאומיים ינצחו, זהו רצונו של רוב עם ישראל". 

שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות, אורית סטרוק, חיזקה את ידי הפעילים ואמרה: "אתם נציגיו של הרוב הגדול שהצביע בבחירות בעד הרפורמה במערכת המשפט, על זה הוא יצא להצביע, שלא יספרו לכם סיפורים. הציבור הזה סומך על נציגיו שיקדמו את הערכים שבגללם הוא הצביע להם ואת זה נעשה בעזרת ה'. אין לנו שום כוונה להתקפל, אנחנו יודעים שההצבעה בבחירות הייתה על הרפורמה, אין שום כוונה לסגת ממנה. המחאה של כל ה"לשעברים" מוכיחה שעם ישראל רצה אותנו בשלטון ולא אותם, ואנחנו נקיים את בחירתו של עם ישראל. אין היום תקשורת בישראל, כולה מגויסת למאבק השמאל הקיצוני והאנרכיסטי. מדינת ישראל לא תהיה דיקטטורה, אנחנו מבטלים את דיקטטורת בג"ץ ומאפשרים לדמוקרטיה להופיע". 

ח"כ אוהד טל הוסיף: "תודה שאתם באים לחזק את הממשלה. חייבים להעביר את הרפורמה. המחאות וההפגנות הן לא כנגד הרפורמה, אלא כנגד ממשלת הימין על מנת להפיל אותה, ולכן אנחנו חייבים להמשיך בנחישות בקידום הרפורמה".

בימים הקרובים צפויים חברי תנועת הריבונות, יחד עם תנועת 'קול ישראל', להמשיך בפעילות למען העברת הרפורמה. הפעילים צפויים לחלק בצמתים ברחבי הארץ סרטים בצבע כחול לתלייה על רכבים, אשר יביעו את התמיכה בהעברת הרפורמה.


על מנת שהיוזמה תגדל עלינו להפיץ מודעות, להדפיס עוד שלטים, חולצות, סרטים למכוניות ועוד. העלויות גבוהות מאוד ואנו קוראים לכם להכנס מתחת לאלונקה ולתרום למען המאמץ הלאומי. לחצו כאן לתרומות 
 















 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
החלום מתגשם
מערכת ריבונות
03-10-2025
את הריבונות רואה השרה גמליאל בראש ובראשונה כביטוי לזכותנו ההיסטורית על ארץ ישראל. איומים והפחדות מדיניות? לגמליאל תכנית סדורה. אגב, גם להגירה נרחבת מרצון.
ריבונות - כתב עת מדיני
מוכנים. אפשר להחיל ריבונות כבר מחר
מערכת ריבונות
02-10-2025
עבודת מטה שהוביל שר האוצר הניחה תשתית חוקית, ארגונית ומשפטית להעברה חלקה ומיידית של יהודה ושומרון לריבונות ישראל. משלימים פער של מעל יובל שנים.
ריבונות - כתב עת מדיני
יש לכם שאלות על ריבונות? הפודקסט הזה עבורכם
מערכת ריבונות
04-10-2025
האזינו לשיחתם של עורך הדין בן ארי, מומחה למציאות המשפטית ביהודה ושומרון ומי שליווה את דו"ח השופט אדמונד לוי, ועורך הדין מיכאל דבורין על משמעות החיים ביהודה ושומרון כיום ועל הנחיצות הבהולה בהחלת ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
'השבעה לאוקטובר הבא, ונורא פי כמה, קרוב מכפי שנדמה לנו'
מערכת ריבונות
02-10-2025
מאדם שמאמין שאם רק יהיה לערבים עתיד טוב וכלכלה הם לא ירצו להרוג אותנו, הפך אבידע בכר, תושב בארי, למי שבטוח שרק ריבונות על ארץ ישראל כולה, כשהיא נקייה מאויב, תמנע את הטבח הבא, שעלול להיות גדול פי כמה.
ריבונות - כתב עת מדיני
להיזהר מתרחיש רצועת עזה כפול שש
מערכת ריבונות
02-10-2025
המילה 'ריבונות' לא מסנוורת את ח"כ אביחי בוארון. הוא דורש לדעת מה התוכן שיוצקים למילה הזו ואם ריבונות על בקעת הירדן לבדה לא תפיל אותנו חלילה למלכודת נוסח רצועת עזה כפול שש.
ריבונות - כתב עת מדיני
ליברמן: כל עוד נתניהו ראש ממשלה לא תהיה ריבונות
מערכת ריבונות
02-10-2025
יו"ר 'ישראל ביתנו' מטיל את האחריות על מיסמוס הריבונות שוב ושוב על כתפי ראש הממשלה נתניהו: "גם סמוטריץ' יודע שכל עוד הוא ראש ממשלה ריבונות, גם חלקית, לא תהיה".
ריבונות - כתב עת מדיני
פרס מפעל חיים מ'רגבים' לראשי תנועת הריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
בכנס תנועת ריבונות הוענק לראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר, פרס מפעל חיים לשמירה על אדמות הלאום. צפו בסרטון שהופק לקראת הענקת הפרס.
ריבונות - כתב עת מדיני
רבני הציונות הדתית לנתניהו: אל תחמיץ הזדמנות לריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
רבני הציונות הדתית בפניה לראש הממשלה בקריאה להחלת הריבונות על יהודה ושומרון ותמיכה בתוכנית ה82%.
ריבונות - כתב עת מדיני
תחזיקו אותי חזק שלא נחיל ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
09-09-2025
שוב הופכים מנהיגי ישראל את ארץ ישראל לקלף מיקוח מדיני, שוב חוזרים אל אותה הבושה הלאומית. התנערו, התעוררו וזקפו את קומתה של האומה. החילו ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
"מנתניהו לבן גוריון: הפער בין תגובה להכרעה"
מערכת ריבונות
09-09-2025
ראיון ראש הממשלה לאבו עלי אקספרס, חושף את חולשת ההיגיון הדפנסיבי. כעת, לקראת שנת ה 80 למדינה, נדרשת הנהגה שמכריעה ומעצבת – לא כזו שמגיבה וממתינה. מאמרו של עו"ד מיכאל שפרבר