תחת גשם שוטף: מפגן תמיכה בממשלה ובחקיקת תיקון מערכת המשפט

פעילי תנועת הריבונות התייצבו להבעת תמיכה בחקיקת תיקוני מערכת המשפט מול ישיבת הממשלה להביע תמיכה ברפורמה המשפטית. "עם ישראל ינצח, הערכים הלאומיים ינצחו, זהו רצונו של רוב עם ישראל"

מערכת ריבונות
19-03-2023

תנועת הריבונות קיימה (19.3.23) מפגן תמיכה ברפורמה המשפטית. עשרות מפעילי התנועה, הגיעו יחד עם ראשי תנועת הריבונות יהודית קצובר ונדיה מטר למפגן תמיכה ברפורמה המשפטית מול ישיבת הממשלה בירושלים למרות מגז האוויר הסוער. התנועה הצטרפה לתנועת "קול ישראל" ותחזק את פעילותה בתקופה הקרובה. במהלך המפגן הגיעו שרות הממשלה – אורית סטרוק, מירי רגב, עידית סילמן ומאי גולן לחזק את הפעילים ולהודות להם על מפגן התמיכה.

יהודית קצובר, מראשי תנועת הריבונות, אמרה במקום: "באנו לחזק את הממשלה שתעביר את התיקונים הנדרשים במערכת המשפט. עד עכשיו הצבענו ימין וקיבלנו שמאל, רק עם תיקון מערכת המשפט יהיה פה דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה נצרכת באמת בשביל דמוקרטיה אמיתית, הרפורמה באה לתקן את הצדדים הערכיים של מדינת ישראל בעד התיישבות בעד ביטחון. אנחנו מחזקים את ידי השר לוין וח"כ רוטמן לקדם את השינויים ללא מורא. עם ישראל ינצח, הערכים הלאומיים ינצחו, זהו רצונו של רוב עם ישראל".

השרה אורית סטרוק חיזקה את הפעילים ואמרה: "כל הכבוד לכם שבאתם בגשם השוטף לחזק אותנו. אנחנו נמשיך בקידום הרפורמה ולא נמעל באמון הציבור ששלח אותנו לשלטון".  

השרה רגב בירכה את המפגינים ואמרה: "הרפורמה הזאת חייבת לעבור כמו שהיא כי זהו רצון העם. במדינה דמוקרטית הריבון הוא השולט ולא 15 שופטים שלא נבחרו. תודה על התמיכה והחיזוק". 

השרה סילמן אמרה: "נבחרנו ע"י הציבור ע"מ לחולל שינוי למען כל אזרחי ישראל ויש לנו מחויבות אדירה לכך. באנו לשנות ואנחנו נשנה באהבה ובנחישות".

השרה מאי גולן ברכה: "כל הכבוד לאזרחים שעמדו בגשם זלעפות ובקור המקפיא של ירושלים - אזרחים מדהימים שיצאו להשמיע את קולם למען הרפורמה שהעם בחר בה ברוב מוחץ".

















 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
לומדים מהעבר בדרך לעתיד של עצמאות וריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
30-04-2025
עצמאותה וריבונותה של ישראל מחייבים את המנהיגות הישראלית יחד עם העם כולו בשילוב שבין לימוד העבר והתקווה לעתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות בוועידת מדיניות הבינלאומית של JNS
מערכת ריבונות
29-04-2025
בפניכם דברה של תנועת הריבונות בועידת המדיניות של JNS שהתקיימה בירושלים, עיקרי חזון הריבונות בדקות בודדות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר לוין רואה בהחלת הריבונות את יעדו הבא
מערכת ריבונות
11-04-2025
בתנועת הריבונות מברכים את השר לוין על דבריו (מקור ראשון) אודות חלומו ותקוותו לזכות להצביע בהצבעה בה יוחלט על ריבונות ישראל ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
ברכת תנועת הריבונות לשגריר ארה"ב הנכנס, מייק האקבי
מערכת ריבונות
10-04-2025
תנועת הריבונות מברכת את שגריר ארה''ב הנכנס, ידיד ישראל, מייק האקבי: תזכה להיות ממקדמי חזון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.
ריבונות - כתב עת מדיני
החקיקה שתבלום ויתורים ונסיגות
מערכת ריבונות
19-02-2025
חוק שמבקש להחיל על יהודה ושומרון את חוק משאל העם המונע מסירת שטח ריבוני לזרים נרקם בימים אלה. זו עדיין לא ריבונות, אבל צעד משמעותי לבלימת רעיונות מבית המדרש של אוסלו.
ריבונות - כתב עת מדיני
מהחטופים והמלחמה ועד הריבונות. אותו כשל, אותו מענה
מערכת ריבונות
19-02-2025
המסר שעובר מהיעדר הריבונות הוא אותו מסר שעובר מהתנהלות ישראל במלחמה ובמו"מ להשבת החטופים, ומילה אחת מתארת אותו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דרכים מעט שונות אל אותה מטרה
מערכת ריבונות
18-02-2025
על התעתוע שמאחורי הניסיון להציג את תנועת הפתח' של אבו מאזן כשונה מהותית מתנועת החמאס, ניסיון שתכליתו הצגת הרש"פ כפרטנר עתידי לייצוב האזור, מספר החוקר ואיש המודיעין בעבר, סא"ל במיל' יהונתן דחוח-הלוי.