לכתבה הבאה לכתבה הקודמת

הוקרה בליכודיאדה לראשי תנועת הריבונות

​במהלך כנס הליכודיאדה הוענקו תעודות הוקרה ע״י חברי הכנסת לנשיא ארה״ב ולראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר.

במעמד מרכזי ורב משתתפים שהתקיים במהלך השבת האחרונה באירוע הליכודיאדה באילת, הוענקה תעודת הוקרה מיוחדת לראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר.

את התעודה העניקו לקצובר ומטר חברי הכנסת שהתכנסו באילת והיא הוגשה ע״י ח״כ אברהם נגוסה. תעודת הוקרה נוספת הוענקה לנשיא ארה"ב, דונלד טראמפ. את התעודה קיבל לידיו ראש המפלגה הרפובליקאנית בישראל, עו"ד מארק צל, שהתבקש להעבירה לבית הלבן.

קצובר ומטר מסכמות בסיפוק רב את אירוע הליכודיאדה בו הוצב דוכן מיוחד של תנועת הריבונות. בדוכן זה חתמו משתתפים רבים מקרב אנשי הליכוד על תמיכה בחזון הריבונות ומחויבות לחזון האחיזה בליבה של ארץ ישראל, ערש הולדתו של העם היהודי. כמו כן חולקו בדוכן חומרי הסברה רבים ובמתחם הוצבו שלטי ענק ובהם ציטטות של בכירי המפלגה, שרים, חברי כנסת ואף נשיא המדינה המצדדים בחזון הריבונות.

קצובר ומטר מציינות כי התקבלו באירוע בחום רב ורבים מבאי הליכודיאדה הביעו התעניינות רבה באופן יישומו של חזון הריבונות על יהודה ושומרון.

"זו השנה השלישית שאנו משתתפות באירוע הליכודיאדה, ואולם בשנה זו ניכר היה שנושא הריבונות מחלחל ומוטמע בשיח הליכודי בפרט ובשיח הישראלי בכלל, בהיות הליכוד מעין ברומטר לבחינת הלכי הרוח בחברה הישראלית כולה", אומרות קצובר ומטר המעריכות כי להצבעה הדרמטית וההיסטורית בועידת מרכז הליכוד הייתה השפעה רבה על השיח האידאולוגי בתוך תנועת הליכוד. "הדברים באו לידי ביטוי גם בנאומים ובדיונים שהתקיימו בימי הליכודיאדה. בכירים בליכוד הקפידו שלא לפסוח בנאומיהם ובדבריהם על חזון הריבונות כערך אידאולוגי וכתכנית מדינית נדרשת".

במרוצת ימי הליכודיאדה נפגשו השתיים עם חברי כנסת ובכירים בליכוד, ואלה הביעו תמיכה ומחוייבות לחזון הריבונות", כלשונן של קצובר ומטר המספרות כי היו"ר המשותף לשדולת ארץ ישראל, חבר הכנסת יואב קיש, הבטיח לפעול ביתר שאת לקידום הריבונות ברוח החלטת מרכז הליכוד והקריאה שעלתה ממנה להחלת הריבונות הישראלית ביהודה ושומרון.

תגובות
תגובות בפייסבוק
מערכת ריבונות

17-01-2018

אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה

לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
ירושלים תחילה
יהודית קצובר ונדיה מטר
20-05-2021
אויביה של ישראל מציבים את ירושלים על ראש מאבקם בה. על ממשלת ישראל להגיב בדיוק בזירה זו ולהקים את מיזם 'ירושלים רבתי'.
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 57
מערכת ריבונות
21-05-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 57 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 56
מערכת ריבונות
14-05-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 56 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
רשמים מביקורנו בשדרות
יהודית קצובר ונדיה מטר
13-05-2021
מי שלא היה בשדרות וחווה צבע אדום לעולם לא יבין.
ריבונות - כתב עת מדיני
המענה ההכרחי: מתקפת ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
12-05-2021
מול גלי הטרור הגואה בכל רחבי הארץ עלינו לשוב אל הבסיס המניע את הסערה כולה ולהשיב לתוקפינו במתקפה ציונית גאה – מתקפת ריבונות ומשילות.
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 55
מערכת ריבונות
06-05-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 55 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
מבצע הסברה משולב לקידום הריבונות
מערכת ריבונות
06-05-2021
חברי תנועת נוער הריבונות קיימו מבצע הסברה משולב בשורת מוקדים ברחבי הארץ לקידום חזון הריבונות והיערכות לוועידת הנוער הצפויה בקרוב.
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 54
מערכת ריבונות
29-04-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 54 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
מנהיגי הטיטאניק לא רואים את הקרחונים
יהודית קצובר ונדיה מטר
26-04-2021
מצביעי מחנה הימין ,המונה 65 מנדטים, נדהמים לגלות שההנהגה אינה מצליחה להרכיב ממשלת ימין למרות גודל הסכנות הניצבות לפתחה של ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות במפגן החץ השחור: ריבונות זה להשיב את הבנים!
מערכת ריבונות
25-04-2021
אל מפגיני החץ השחור התובעים את השבת הדר גולדין ואורון שאול הצטרפו חברי תנועת נוער הריבונות: ראש הממשלה והשרים חייבים להוכיח ריבונות ואחריות ולא רפיסות מול חמאס. חובה להשיב את הבנים.