​תנועת הריבונות: רשימה מצוינת להנהגה ולריבונות

תנועת הריבונות מברכת את הליכוד על שיבוצם של תומכי הריבונות בעשרת המקומות הראשונים: לקראת תכנית טראמפ דרושה התגייסות המחנה הלאומי.

מערכת ריבונות
06-02-2019

תנועת הריבונות מברכת על הרכבה של רשימת הליכוד לכנסת הבאה וקובעת כי מדובר ברשימה מצויינת האומרת כן לארץ ישראל וכן לריבונות.

בתנועה מונים את כל עשרת המקומות הראשונים ברשימה כנושאי חזון הריבונות והמתחייבים לפעול ליישומו כבר בקדנציה הקרובה. ברכה מיוחדת מקדישה התנועה לשלושת הבכירים החדשים בצמרת הליכוד, השר יואב גלנט, השר לשעבר גדעון סער וראש עיריית ירושלים ניר ברקת. "השלושה מהווים תגבורת משמעותית להנהגה שוחרת ריבונות ומחויבת לחזון". 

ראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר, מזכירות כי השר גלנט התחייב טרם הבחירות הפנימיות בביקורו בשומרון "למימוש הריבונות ביו"ש. ההתיישבות היא המפתח לאחיזה לריבונות ולציונות", השר לשעבר סער הביע עמדה נחרצת הקוראת לריבונות על מרחבי ההתיישבות ומאבק ברעיון המדינה הפלשתינית בכל מתכונת ובכל היקף, וניר ברקת הצהיר '"אני מתחייב: אלחם בכל כוחי למען החלת הריבונות על ההתיישבות ביהודה ושומרון כבר בקדנציה הקרובה".

קצובר ומטר רואות חשיבות עליונה בבחירתה של רשימה זו לצמרת מפלגת השלטון, בעיקר לנוכח תכניתו המדינית המתקרבת של נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ. "על המערכת הפוליטית והמדינית להיערך לתכנית טראמפ בכוחות לאומיים וימניים שעתיד ארץ ישראל לנד עיניהם. לחבורה המנהיגה את תנועת הליכוד ברור כי חלוקתה של ארץ ישראל והקמת מדינה ערבית בליבה יהוו אסון ביטחוני-כלכלי-היסטורי ובגידה בערכי הציונות".

השתיים מדגישות כי לגורמים המדיניים השונים ברור כי תכנית טראמפ תכלול הקמת מדינה ערבית על 90-95 אחוזים משטחי יהודה ושומרון תוך עידוד הישובים המרוחקים להתפנות תמורת פיצוי. "מול תכנית אסונית שכזו תצטרך ההנהגה הפוליטית בישראל להוכיח מנהיגות ומסוגלות לעמוד בפני ממשל אוהד כפי שעמדה בפני ממשל עוין. אנו תקווה כי ראש הממשלה ייחלץ ממצוקת חקירותיו הפליליות ולא תעלנה בו מחשבות על "איתרוג" ופנייה שמאלה".

את דבריהן חותמות קצובר ומטר בדברי תודה לפעילי, מתפקדי, שרי הליכוד וחברי הכנסת "שניחנו בראיה הנכונה, בחרו בנבחרת טובה ובעזרת ה' יעברו מכוונות למעשים, לבניה במרחבי ארץ ישראל ולהחלת הריבונות הישראלית על מרחבי הארץ כולה".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
רגע לפני הבחירות: קמפיין ריבונות טלוויזיוני
מערכת ריבונות
31-08-2026
"דקת הריבונות" היא כותרת קמפיין חדש בהובלת תנועת הריבונות ובשיתוף ערוץ 14 להשבת שיח הריבונות למרכז התודעה הישראלית לקראת יום הבחירות המתקרב.
ריבונות - כתב עת מדיני
אלימות המתנחלים - מה באמת קרה בקוצרא
מערכת ריבונות
14-08-2026
הקמפיין סביב "אלימות המתנחלים" מצא את ה"כוכב התורן" שלו בכפר הערבי קוצרא, מדרום לשכם — והפעם נראה שאפילו שגריר ארה"ב מייק האקבי נפל בשבי הנרטיב. מאמר מערכת באתר 'המהדורה היהודית'
ריבונות - כתב עת מדיני
קמפיין "אלימות המתנחלים" הוא פרק ב' של שקר הרעב בעזה
מערכת ריבונות
14-08-2026
הספין התורן בקמפיין נגד ההתיישבות מראה שמדובר בקרב על האמת מול מיתוג פרוגרסיבי המציג לעולם את הסרט רק מהאמצע. מאמרו של שלמה פילבר באתר ערוץ 14
ריבונות - כתב עת מדיני
אוגוסט. כולם בחופש. חמאס לא.
יהודית קצובר ונדיה מטר
14-08-2026
דווקא עכשיו, כשנדמה שהכול קצת נעצר, בעזה קורים דברים שאסור להתעלם מהם
ריבונות - כתב עת מדיני
​תמרור אזהרה אדום בוהק מ''מפת הדרכים'' למדינת טרור
מערכת ריבונות
07-08-2026
פעילי תנועת הריבונות ופורום הגבורה בקריאה לשרי הקבינט: עיצרו את התכנית המבקשת לחזור למסלול אסון המדינה הפלשתינית.
ריבונות - כתב עת מדיני
​תנועת הריבונות לקבינט: "עצרו את מפת הדרכים ומסמך 20 הנקודות!"
מערכת ריבונות
05-08-2026
במכתב שנשלח לראש הממשלה ולחברי הקבינט המדיני-ביטחוני בעקבות כניסת מועצת השלום לרצועת עזה, קוראים תנועת הריבונות לעצור את קידום תוכנית 'מפת הדרכים'. "המתווה מחזיר את מדינת ישראל למציאות הביטחונית שקדמה ל־7 באוקטובר"
ריבונות - כתב עת מדיני
סמינריון מנהיגות לנוער הריבונות בתמונות
מערכת ריבונות
22-07-2026
קבלו הצצה מצולמת לכמה רגעים מתוך סמינריון הקיץ למנהיגות בו השתתפו עשרות מחברי תנועת נוער הריבונות. נערכים לפעילות ריבונות מואצת.
ריבונות - כתב עת מדיני
אל תתנו למילת הקסם 'אחדות' לשתק אתכם
מערכת ריבונות
22-07-2026
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר, עומר רחמים, מזהיר מסירוס הימין ותפיסותיו באמצעות ניצול מושגי הממלכתיות, האחדות ואהבת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
תשעה באב – לא הרומאים על ספסל הנאשמים
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-07-2026
אילו תשעה באב היה מתקיים היום בבית משפט – את מי היינו מושיבים על ספסל הנאשמים?
ריבונות - כתב עת מדיני
סיור של אמונה, ריבונות ומעשה
מערכת ריבונות
17-07-2026
קם דור חדש אשר לא ידע את אוסלו, דור בריא הנצמד לאדמת ארץ ישראל, שזכותנו על כולה, דור שלא נותן לבלבל אותו