עו"ד רוני ססובר: לא נוותר על סנטימטר

עו"ד ססובר מצהירה "לא נוותר על סנטימטר מאדמותינו". תנועת הריבונות מחזקת את ידיה בתקווה לעבודה משותפת עם כניסתה הצפויה לכנסת.

מערכת ריבונות
31-07-2019

תנועת הריבונות שיגרה דברי חיזוק לעורכת הדין רוני ססובר המתמודדת על מקום ברשימת הימין המאוחד בעקבות דבריה הנחרצים על זכותו של העם היהודי על כל חלק מארץ ישראל.
 
בעקבות הדברים התקיימה שיחה נרגשת בין היו"ר המשותף של תנועת הריבונות, נדיה מטר, לבין ססובר ובה קבעו הצדדים לשתף פעולה עם ולקראת כניסתה הצפויה לכנסת לאחר הבחירות.
 
נזכיר כי ססובר, המקפידה לבטא עמדות ציוניות נחרצות ברשתות החברתיות,התבטאה בסוגיית האישור לבנייה ערבית מוסדרת בשטחי C וכתבה: 'בבחירות הקרובות בוחרים ימין אמיתי. אנחנו נקדם בניה יהודית בשטחי c. נקדם את החלת החוק הישראלי על שטחי c''.
 
עוד התבטאה עו"ד ססובר והגדירה את מתיישבי יהודה ושומרון כ''החלוצים של ימינו'' והצהירה כי יהודה ושומרון שייכים אך ורק לעם ישראל "ולא נוותר על סנטימטר מאדמותינו''.
 
בעקבות הדברים שיגרו קצובר ומטר מכתב לססובר ובו כתבו:
 
תנועתנו מבקשת לחזק את ידייך בעקבות דברייך הברורים והבהירים אודות זכותו של העם היהודי על כל חבלי ארצו והגדרתך את מתיישבי יהודה ושומרון כחלוצי דורנו.
הרוח המנשבת מדברייך אלה היא רוחה של מנהיגות האמת של העם היהודי הנאחז בארצו. קריאתך לפתוח בהליכי החלת הריבונות הישראלית ביהודה ושומרון מצטרפת לדבריהם של עשרות שרים וחברי כנסת שהצהירו אמונים לחזון הריבונות ולקידומו.
אנו מאחלים לך הצלחה בקידומו המעשי המדיני והפוליטי של חזון הריבונות והשמירה על נחלת אבותינו, ארץ כיסופיו של עם ישראל מזה אלפיים שנה. עמידתך האיתנה על זכותו ההיסטורית והמוסרית של עם ישראל על ארצו חוברת לפסיפס המופלא של הגשמת החלום הציוני. 
תנועתנו תראה לה לזכות לשתף איתך פעולה בצעדייך בכנסת ישראל ומחוצה לה לקידום ולחיזוק אחיזתנו בארץ ישראל כולה.

 
כאמור, בעקבות המכתב התקיימה שיחה בין מטר וססובר ונקבעה כבר פגישה ראשונה לתיאום עמדות.

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
סמינריון מנהיגות לנוער הריבונות בתמונות
מערכת ריבונות
22-07-2026
קבלו הצצה מצולמת לכמה רגעים מתוך סמינריון הקיץ למנהיגות בו השתתפו עשרות מחברי תנועת נוער הריבונות. נערכים לפעילות ריבונות מואצת.
ריבונות - כתב עת מדיני
אל תתנו למילת הקסם 'אחדות' לשתק אתכם
מערכת ריבונות
22-07-2026
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר, עומר רחמים, מזהיר מסירוס הימין ותפיסותיו באמצעות ניצול מושגי הממלכתיות, האחדות ואהבת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
תשעה באב – לא הרומאים על ספסל הנאשמים
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-07-2026
אילו תשעה באב היה מתקיים היום בבית משפט – את מי היינו מושיבים על ספסל הנאשמים?
ריבונות - כתב עת מדיני
סיור של אמונה, ריבונות ומעשה
מערכת ריבונות
17-07-2026
קם דור חדש אשר לא ידע את אוסלו, דור בריא הנצמד לאדמת ארץ ישראל, שזכותנו על כולה, דור שלא נותן לבלבל אותו
ריבונות - כתב עת מדיני
דרישה בכנסת: ועדת חקירה לאוסלו. ראיון
מערכת ריבונות
14-07-2026
בעקבות דרישת תנועת הריבונות להקמת ועדת חקירה להסכמי אוסלו התראיינה נדיה מטר בערוץ 7 והציגה את משמעות הדרישה בהרחבה. בפניכם הראיון במלואו:
ריבונות - כתב עת מדיני
החוות על הכוונת - זה הזמן לריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
13-07-2026
ריבונות איננה רק יעד מדיני – היא הביטוח של ההתיישבות.
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאת תנועת הריבונות: ועדת חקירה להסכמי אוסלו
מערכת ריבונות
09-07-2026
​בוועדת המשנה ליהודה ושומרון בוועדת חוץ וביטחון: תנועת הריבונות דורשת לבטל את אוסלו, להחיל ריבונות ולהקים ועדת חקירה ממלכתית.
ריבונות - כתב עת מדיני
​אזהרה! עצרו לפני שחלילה נגיע לסעיף 19
יהודית קצובר ונדיה מטר
06-07-2026
ההתפתחויות האחרונות צריכות להדליק נורת אזהרה במחנה הלאומי. אם אכן תוכניתו של טראמפ, המבוססת על עשרים סעיפים, מתקדמת שלב אחר שלב, הזמן שנותר לעצב מציאות אחרת הולך ואוזל במהירות.
ריבונות - כתב עת מדיני
ועידת נוער הריבונות השמינית - תיעודי וידאו
מערכת ריבונות
05-07-2026
ההתלהבות, האמונה, העשייה והחזון - כל אלה התחברו יחד בוועידת נוער ריבונות ה־8. צפו בסרטוני הדיונים וההרצאות.
ריבונות - כתב עת מדיני
​תנועת הריבונות לנתניהו: "אשר הקמת שלושה יישובים בצפון רצועת עזה"
מערכת ריבונות
30-06-2026
'התיישבות היא ניצחון. ריבונות היא הכרעה. זהו המסר שיחזק את ההרתעה, ישנה את המציאות הביטחונית וישפיע על כל הגזרות'