לכתבה הבאה לכתבה הקודמת

תנועת הריבונות: ריבונות בקווי יסוד הממשלה

תנועת הריבונות

תנועת הריבונות קוראת לראש הממשלה, לצוות המו"מ מטעמו ולשרי הממשלה לראות בחזון הריבונות על יהודה ושומרון קווי בסיס מחייבים לקראת הצטרפות מפלגות נוספות לממשלה.

תנועת הריבונות מברכת את ראש הממשלה, בנימין נתניהו, על דרישתו מיו"ר 'כחול לבן', חבר הכנסת בני גנץ, לכלול את החלת הריבונות ביהודה ושומרון בקווי היסוד של הממשלה, ומצפה מיו"ר 'כחול לבן' להיעתר לדרישת נתניהו.
 
בתנועה מזכירים את הצהרותיו של חבר הכנסת גנץ בחודש יולי האחרון ולפיהן הוא רואה את בקעת הירדן חלק בלתי נפרד ממדינת ישראל הריבונית. "החלת הריבונות על בקעת הירדן ויישובי יהודה ושומרון יכולים וצריכים להיות חלק מהבסיס להקמתה של ממשלה ציונית לאומית", אומרים בתנועה.
 
ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר, מעריכות כי הברכות שהרעיף נשיא ארה"ב, דונלד טראמפ, על ראש הממשלה נתניהו על ההקמה הצפויה של ממשלת החירום, מלמדות על חתירתו של הנשיא האמריקאי לקדם את תכניתו, תכנית המאה, מיד לאחר שוך משבר הקורונה.
 
"אמנם אנו בשעת חירום לאומית ועולמית, אך עם זאת על אוהבי ארץ ישראל ונאמניה, סביב שולחן הממשלה ומחוצה לה, לזכור את שליחותם הציונית לשמירתה של ארץ ישראל ולא לקידום מהלכים שיקרבו את הקמתה חלילה של מדינה פלשתינית בלב ארץ ישראל. תכנית טראמפ היא אסון לחזון הציוני ועל ממשלת ישראל להתנער ממנה ולקדם את מהלכי הריבונות ללא כל קשר ותלות בתכנית זו".

תגובות
תגובות בפייסבוק
מערכת ריבונות

30-03-2020

אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה

לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
מתחם להנצחת זכר אוהבת הארץ ומחזקת מתיישביה
מערכת ריבונות
15-10-2021
בשמורת 'עוז וגאו"ן' הושק מתחם להנצחת זכרה של יו"ר AFSI, הלן פרידמן ז"ל, שהובילה תנועה חיה של תמיכה בהתיישבות ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
האם בנט יקים מדינה פלשתינית ויחלק את ירושלים?
יהודית קצובר ונדיה מטר
14-10-2021
התשובה לשאלה שבכותרת היא: "לא יעלה על הדעת" ועם זאת, כהרגלנו פתחנו את כלי התקשורת וחשכו עינינו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דברי בנט חשובים, אך הגיעה העת למעשים
מערכת ריבונות
11-10-2021
לצד הברכות על דברי ראש הממשלה לקנצלרית גרמניה שבה ועולה הדרישה למהלך מדיני שיבלום את סכנת המדינה הפלשתינית: זמן ריבונות!
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 74
מערכת ריבונות
08-10-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 74 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 73
מערכת ריבונות
30-09-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 73 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
כשאין ריבונות אין ואקום. הרש"פ מעצימה את ההשתלטות בשטח
מערכת ריבונות
17-09-2021
גרמניה תעביר 100 מיליון אירו לפרויקטים של הרש"פ גם בשטחי C. שוב מתברר שאין וואקום מדיני. בהיעדר ריבונות מתחזקים הכרסום וההשתלטות הערבית על השטח.
ריבונות - כתב עת מדיני
עלון הנוער - ראש השנה תשפ"ב
מערכת ריבונות
09-09-2021
לקראת ראש השנה תשפ"ב הפיקו חברי נוער הריבונות עלון מיוחד. צפו, קיראו ודפדפו. שירה הנוער.
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 72
מערכת ריבונות
05-09-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 72 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:
ריבונות - כתב עת מדיני
סיכום אירועי תשפ"א בתמונות
מערכת ריבונות
05-09-2021
קבלו הצצה מצולמת לכמה מהאירועים שליוו את תנועת הריבונות בשנת תשפ"א. בתנועה כבר נערכים לאירועי השנה הבאה.
ריבונות - כתב עת מדיני
מידעון ריבונות מס' 71
מערכת ריבונות
27-08-2021
בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 71 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים: