נאום נתניהו - צעד לריבונות, ללא פשרות ודילים

צילום: מירי צחי

מערכת ריבונות
17-05-2020

תנועת הריבונות מברכת על דבריו של ראש הממשלה, בנימין נתניהו, בנאום השבעת הממשלה ה-35 אודות הצורך בהחלת החוק הישראלי ביהודה ושומרון.

"צודק ראש הממשלה נתניהו בקביעתו לפיה בית אל חברון ושאר שטחי יהודה ושומרון הם נחלתו הבלעדית של העם היהודי. צודק ראש הממשלה בקביעתו לפיה החלת החוק הישראלי ביהודה ושומרון אינה מהווה מכשול לשלום, ואכן עם ישראל מצפה לצעד מנהיגותי ומאוחד שיביא להחלת ריבונות ישראל על ליבה של מולדתנו", אומרים בתנועה אך מוסיפים התראה ואזהרה:

"על מהלך החלת הריבונות להיות חלק בלתי נפרד מהמהלך הציוני הצודק המוסרי והנכון, אך בשום פנים לא חלק מעסקה הכוללת הסכמה להקמת מדינה זרה בלב ארצנו. תנועתנו, תומכיה וכלל אוהבי ונאמני ארץ ישראל יעמדו על המשמר בכדי לוודא שריבונות אינה חלק מדיל על ארצנו, גם אם ההוגה שמאחורי הדיל הוא ממשל ידידותי בארה"ב".

התנועה מוסיפה ברכה לשרים ציפי חוטובלי וצחי הנגבי על הקמתו של משרד ההתיישבות שיהווה מנוף לחיזוק ההתיישבות והישובים ביהודה, שומרון ובכלל ארץ ישראל. "השרה חוטובלי, ידידת תנועת הריבונות, היא ממובילות חזון הריבונות בכנסת ובממשלה מימיה הראשונים בזירה הפוליטית והמדינית. השרה חוטובלי צועדת עימנו בדרך המורכבת אל הגשמת חזון הריבונות על כל ארץ ישראל ללא מדינה פלשתינית בליבה ואנו משוכנעים כי כך יהיה גם בתפקידה החדש עד ליישומו בפועל. השר הנגבי שיחליף אותה בהמשך הדרך, בנה של הכוהנת הגדולה של האהבה לארץ ישראל, גאולה כהן ז"ל, יהיה גם הוא שותף נאמן לבנייתה של הארץ וההתיישבות. אנו בטוחים כי השר הנגבי יילך בצעדיה של אמו".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
לומדים מהעבר בדרך לעתיד של עצמאות וריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
30-04-2025
עצמאותה וריבונותה של ישראל מחייבים את המנהיגות הישראלית יחד עם העם כולו בשילוב שבין לימוד העבר והתקווה לעתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות בוועידת מדיניות הבינלאומית של JNS
מערכת ריבונות
29-04-2025
בפניכם דברה של תנועת הריבונות בועידת המדיניות של JNS שהתקיימה בירושלים, עיקרי חזון הריבונות בדקות בודדות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר לוין רואה בהחלת הריבונות את יעדו הבא
מערכת ריבונות
11-04-2025
בתנועת הריבונות מברכים את השר לוין על דבריו (מקור ראשון) אודות חלומו ותקוותו לזכות להצביע בהצבעה בה יוחלט על ריבונות ישראל ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
ברכת תנועת הריבונות לשגריר ארה"ב הנכנס, מייק האקבי
מערכת ריבונות
10-04-2025
תנועת הריבונות מברכת את שגריר ארה''ב הנכנס, ידיד ישראל, מייק האקבי: תזכה להיות ממקדמי חזון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.
ריבונות - כתב עת מדיני
החקיקה שתבלום ויתורים ונסיגות
מערכת ריבונות
19-02-2025
חוק שמבקש להחיל על יהודה ושומרון את חוק משאל העם המונע מסירת שטח ריבוני לזרים נרקם בימים אלה. זו עדיין לא ריבונות, אבל צעד משמעותי לבלימת רעיונות מבית המדרש של אוסלו.
ריבונות - כתב עת מדיני
מהחטופים והמלחמה ועד הריבונות. אותו כשל, אותו מענה
מערכת ריבונות
19-02-2025
המסר שעובר מהיעדר הריבונות הוא אותו מסר שעובר מהתנהלות ישראל במלחמה ובמו"מ להשבת החטופים, ומילה אחת מתארת אותו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דרכים מעט שונות אל אותה מטרה
מערכת ריבונות
18-02-2025
על התעתוע שמאחורי הניסיון להציג את תנועת הפתח' של אבו מאזן כשונה מהותית מתנועת החמאס, ניסיון שתכליתו הצגת הרש"פ כפרטנר עתידי לייצוב האזור, מספר החוקר ואיש המודיעין בעבר, סא"ל במיל' יהונתן דחוח-הלוי.