מידעון ריבונות מס' 10

בפניכם מידעון תנועת הריבונות מס' 10 כפי שנשלח לתומכי וחברי התנועה. קוראים, מתעדכנים ומצטרפים:

מערכת ריבונות
11-06-2020

חברים יקרים
 
עם ישראל ומדינת ישראל מתקרבים לרגעים קריטיים באשר לעתיד יהודה ושומרון. תכניתו המדינית של הנשיא האמריקאי עדיין אינה חשופה במלואה לציבור ואף לא לנבחרי הציבור, ועם זאת העם בישראל נדרש לחוות עליה עמדה.
 
במציאות שכזו עלינו לשוב ולדרוש מראש הממשלה ומחברי ועדת המיפוי של התכנית לחשוף את הפרטים בשקיפות מלאה על מנת שנדע אם פנינו לריבונות או חלילה להשלמת חזון אוסלו, חלוקת וקריעת הארץ והקמת מדינת אויב בלב מולדתנו.
 
עד אז עלינו לשוב ולהכריז מעל כל במה ובכל דרך: נתמוך בכל מהלך של ריבונות שאינו כרוך בשום פנים ואופן בתכנית מדינה שאחריתה הקמת מדינה פלשתינית. מדינה שכזו תנעץ חלילה חרב בלב החזון הציוני וכמיהת העם היהודי לשוב לארצו, מדינה כזו תסכן קיומית את עתידה של ישראל. על ארץ מולדת לא עושים עסקאות ולא עוטפים את רעל המדינה הפלשתינית בסוכריית הריבונות.
 
ימי מילואים
 
בימים אלה ארץ ישראל קוראת לנו ועלינו להתגייס למענה. עלינו להתייצב ולומר בקול גדול בפני העולם כולו ובפני ההנהגה בישראל כי לצד התמיכה בקידום הריבונות על ארץ ישראל ניאבק בתוקף נגד הקמתה של מדינה פלשתינית.
 
משום כך נתכנס, חברי תנועת הריבונות, נוער הריבונות ונאמני ארץ ישראל ואוהביה לשלושה ימי מילואים בימים ראשון עד שלישי, כ"ט סיוון עד א' תמוז (21-23.6.2020) מול משרד ראש הממשלה ונקרא יחד "כן לריבונות, לא לפלשתין!".
 
נהיה שם יחד אתכם למבצע משותף של הרגע האחרון. צרפו אליכם תומכים ואוהדים מכל רחבי הארץ, עלו לירושלים והביאו יחד איתנו את קולה של ארץ ישראל, קולה של הריבונות.
 

 
הריבונות עבורי היא...
 


והפעם מתאחר בפינתנו סגן שר החינוך, חבר הכנסת הרב מאיר פרוש (יהדות התורה):
 
"הריבונות עבורי היא: הגדיר זאת פעם אחד מחברי מועצת גדולי התורה לפני השואה, רבי מנחם זמבא הי"ד, ארץ ישראל היא כמו ספר תורה, ובספר תורה גם אם חסרה בה י', האות הכי קטנה, היא לא מושלמת והיא פסולה. כך גם ארץ ישראל כולה של העם היהודי ואסור שיחסר בה משהו. זו האמונה שלנו".
 
ריבונות זה מדליק
 
נוער הריבונות נמצא בעיצומו של מבצע גיוס בני נוער מתנדבים לשורת פעילויות הסברה שאותן תקיים התנועה ברחבי הארץ.
 
בפניכם מכתבם של בני הנוער המסבירים בקצרה את היוזמה וחשיבותה. קיראו, הצטרפו וצרפו אחרים. פעילות הנוער מעניקה משב רוח מרענן, מקוריות ויצירתיות מחודשת לתנופת הריבונות ולמאבק בהקמת מדינה זרה בלב ארצנו.

מכתבם של נוער ריבונות:

אהלן!

אנחנו נועריבונות, אגף הנוער של תנועת הריבונות בראשותן של נדיה מטר ויהודית קצובר.

תנועת הריבונות הוקמה לפני כשנתיים במטרה לחזק את תודעת הריבונות והקשר העמוק של עם ישראל לארצו ולהטמיע את העיקרון לפיו חלוקת הארץ היא מכת מחץ לחזון הציוני וסכנה של ממש לעתיד קיומה של מדינת ישראל.

פעילותנו מתאפיינת במשימות הסברה רבות ברחבי הארץ ובהן הקמת דוכני הסברה, פעילות במדיות השונות, ניסוח הפקה והפצה של חומרי הסברה, עבודה מול הזירה הפרלמנטארית וחיזוק שליחי ציבור נאמני ריבונות ועוד.

תכנית טראמפ הנדונה בימים אלה מתאפיינת באמירות סותרות, ערפל מדיני וסימני שאלה רבים המעלים חשש כבד שתכליתה היא הקמת מדינה פלשתינית בלב מולדתנו, על כל ההשלכות הקשות המשתמעות מכך.

תכנית זו מבקשת להחיל את החוק הישראלי על 30% מיו"ש ובקעת הירדן (10% בלבד מיו"ש) ומותירה את שאר השטח למו"מ להקמתה של מדינת טרור פלשתינית בלב מולדתנו.

כתנועה שחרטה על דגלה את קידום הריבונות ביו"ש קריאתנו בימים אלה מורכבת אך נחרצת: כן לריבונות, לא למדינה פלשתינית!

ההיסטוריה המדינית מוכיחה כי בכוחה של ישראל לפעול על פי האינטרס הישראלי בלבד, בין מול ממשל אמריקאי עוין ובין מול ממשל אוהד. לוי אשכול (בהחלת החוק על מזרח ירושלים), מנחם בגין (בהחלת החוק בגולן) ואף אהוד אולמרט (בהפצצת הכור הסורי) פעלו בניגוד לעמדה האמריקאית ולימים זכו להכרה ולהערכה.

בפעילותנו ובפעילותם של תנועות וארגונים אחרים הוכח כוחו של העם בישראל. ללחץ ציבורי יש יכולת להניע את נבחרי הציבור לפעול למען עתיד מדינת ישראל ולמען קידום החזון הציוני. משום כך סביב התאריך בו מתעתדת ממשלת ישראל להכריע בעניין תכנית טראמפ נצא לשטח.
נפגוש אתכם ואת הרחוב הישראלי בדוכני הסברה, בצמתים, במפגשים אישיים ובכינוסי רחוב. אנו קוראים אליכם לחבור אלינו לפעילות שמשנה מציאות באחד הרגעים הדרמטיים ביותר בקורותיה של מדינת ישראל.

הצטרפו אלינו!

 

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
לומדים מהעבר בדרך לעתיד של עצמאות וריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
30-04-2025
עצמאותה וריבונותה של ישראל מחייבים את המנהיגות הישראלית יחד עם העם כולו בשילוב שבין לימוד העבר והתקווה לעתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות בוועידת מדיניות הבינלאומית של JNS
מערכת ריבונות
29-04-2025
בפניכם דברה של תנועת הריבונות בועידת המדיניות של JNS שהתקיימה בירושלים, עיקרי חזון הריבונות בדקות בודדות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר לוין רואה בהחלת הריבונות את יעדו הבא
מערכת ריבונות
11-04-2025
בתנועת הריבונות מברכים את השר לוין על דבריו (מקור ראשון) אודות חלומו ותקוותו לזכות להצביע בהצבעה בה יוחלט על ריבונות ישראל ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
ברכת תנועת הריבונות לשגריר ארה"ב הנכנס, מייק האקבי
מערכת ריבונות
10-04-2025
תנועת הריבונות מברכת את שגריר ארה''ב הנכנס, ידיד ישראל, מייק האקבי: תזכה להיות ממקדמי חזון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
נוער הריבונות ב'עולם קטן'
מערכת ריבונות
20-03-2025
תנועת נוער הריבונות, דור המנהיגות הבא של ישראל, מתארחת בביטאון 'עולם קטן'
ריבונות - כתב עת מדיני
לעת הזאת הגעתם למלכות, אל תחרישו, החילו ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
11-03-2025
עם רוח גבית מארה"ב, עם התובנות שאליהן מגיע העם בישראל אחרי טבח השבעה באוקטובר, על ממשלת ישראל לאזור אומץ ולהחיל ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
שרים ואנשי ציבור בוועידת הריבונות שהתקיימה בירושלים
מערכת ריבונות
26-02-2025
ריבונות ישראלית ועידוד הגירה לערבים מיהודה, שומרון ועזה בלב השיח בוועידת הריבונות שנחתמה בירושלים.
ריבונות - כתב עת מדיני
החקיקה שתבלום ויתורים ונסיגות
מערכת ריבונות
19-02-2025
חוק שמבקש להחיל על יהודה ושומרון את חוק משאל העם המונע מסירת שטח ריבוני לזרים נרקם בימים אלה. זו עדיין לא ריבונות, אבל צעד משמעותי לבלימת רעיונות מבית המדרש של אוסלו.
ריבונות - כתב עת מדיני
מהחטופים והמלחמה ועד הריבונות. אותו כשל, אותו מענה
מערכת ריבונות
19-02-2025
המסר שעובר מהיעדר הריבונות הוא אותו מסר שעובר מהתנהלות ישראל במלחמה ובמו"מ להשבת החטופים, ומילה אחת מתארת אותו.
ריבונות - כתב עת מדיני
דרכים מעט שונות אל אותה מטרה
מערכת ריבונות
18-02-2025
על התעתוע שמאחורי הניסיון להציג את תנועת הפתח' של אבו מאזן כשונה מהותית מתנועת החמאס, ניסיון שתכליתו הצגת הרש"פ כפרטנר עתידי לייצוב האזור, מספר החוקר ואיש המודיעין בעבר, סא"ל במיל' יהונתן דחוח-הלוי.