בני עקיבא מצטרפת לקריאה להחלת הריבונות

צילום: תנועת הריבונות

תנועת בני עקיבא קיבלה ברוב גדול החלטה הקוראת לממשלה להחיל ריבונות על כל ארץ ישראל. תנועת הריבונות מברכת.

מערכת ריבונות
03-04-2018

תנועת הריבונות מיסודה של תנועת 'נשים בירוק' מברכת את תנועת 'בני עקיבא' שקיבלה ברוב גדול החלטה הקוראת לממשלת ישראל להחיל את ריבונותה על כל חלקי ארץ ישראל. "בהחלטתו זו מוכיח הנוער בריאות לאומית וזקיפות קומה שעימה ניתן לחולל את המהפכה ולהוביל לשינוי המדיני המיוחד", אומרות ראשי התנועה, יהודית קצובר ונדיה מטר.

נזכיר כי בהחלטתה קבעה תנועת בני עקיבא בוועידה הכ"ד של התנועה כי "במלאת שבעים שנה להקמת מדינת ישראל וחמישים שנה לשחרור ירושלים וחבלי המולדת, התנועה קוראת לממשלת ישראל להחיל ריבונות על כל שטחי ארץ ישראל כדי לבצר את ההתיישבות ולחזק את המדינה. זאת תוך שמירה על זכויות המעוטים, מימוש חובותיהם וקיום צביונה היהודי של המדינה".

יהודית קצובר ונדיה מטר מציינות לשבח גם את דרישתה של התנועה מממשלת ישראל "להסדיר בחוק את כל ההתיישבות היהודית בכל רחבי הארץ, במיוחד זו הנמצאת תחת איום של פינוי ועקירה". גם בדרישה זו, אומרות השתיים, מוכחת הבנתם של חניכי התנועה במשימתו ההסטורית של הדור, החלת ריבונות וביצור חוסנה הלאומי, הביטחוני וההתיישבותי של ישראל.

קצובר ומטר רואות בהחלטה הוכחה להצלחתה של הנהגת תנועת בני עקיבא בהנחלת והחדרת ערכי חינוך ואהבת הארץ. "יש על מי לסמוך. הנוער המתחנך על ערכים אלו ימשיך לשאת על שכמו באהבה את עול האחריות הלאומית ויוביל למימושה המעשית של זכותנו על ארץ ישראל".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
סמינריון מנהיגות לנוער הריבונות בתמונות
מערכת ריבונות
22-07-2026
קבלו הצצה מצולמת לכמה רגעים מתוך סמינריון הקיץ למנהיגות בו השתתפו עשרות מחברי תנועת נוער הריבונות. נערכים לפעילות ריבונות מואצת.
ריבונות - כתב עת מדיני
אל תתנו למילת הקסם 'אחדות' לשתק אתכם
מערכת ריבונות
22-07-2026
מנכ"ל מועצת יש"ע לשעבר, עומר רחמים, מזהיר מסירוס הימין ותפיסותיו באמצעות ניצול מושגי הממלכתיות, האחדות ואהבת ישראל.
ריבונות - כתב עת מדיני
תשעה באב – לא הרומאים על ספסל הנאשמים
יהודית קצובר ונדיה מטר
22-07-2026
אילו תשעה באב היה מתקיים היום בבית משפט – את מי היינו מושיבים על ספסל הנאשמים?
ריבונות - כתב עת מדיני
סיור של אמונה, ריבונות ומעשה
מערכת ריבונות
17-07-2026
קם דור חדש אשר לא ידע את אוסלו, דור בריא הנצמד לאדמת ארץ ישראל, שזכותנו על כולה, דור שלא נותן לבלבל אותו
ריבונות - כתב עת מדיני
דרישה בכנסת: ועדת חקירה לאוסלו. ראיון
מערכת ריבונות
14-07-2026
בעקבות דרישת תנועת הריבונות להקמת ועדת חקירה להסכמי אוסלו התראיינה נדיה מטר בערוץ 7 והציגה את משמעות הדרישה בהרחבה. בפניכם הראיון במלואו:
ריבונות - כתב עת מדיני
החוות על הכוונת - זה הזמן לריבונות
יהודית קצובר ונדיה מטר
13-07-2026
ריבונות איננה רק יעד מדיני – היא הביטוח של ההתיישבות.
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאת תנועת הריבונות: ועדת חקירה להסכמי אוסלו
מערכת ריבונות
09-07-2026
​בוועדת המשנה ליהודה ושומרון בוועדת חוץ וביטחון: תנועת הריבונות דורשת לבטל את אוסלו, להחיל ריבונות ולהקים ועדת חקירה ממלכתית.
ריבונות - כתב עת מדיני
​אזהרה! עצרו לפני שחלילה נגיע לסעיף 19
יהודית קצובר ונדיה מטר
06-07-2026
ההתפתחויות האחרונות צריכות להדליק נורת אזהרה במחנה הלאומי. אם אכן תוכניתו של טראמפ, המבוססת על עשרים סעיפים, מתקדמת שלב אחר שלב, הזמן שנותר לעצב מציאות אחרת הולך ואוזל במהירות.
ריבונות - כתב עת מדיני
ועידת נוער הריבונות השמינית - תיעודי וידאו
מערכת ריבונות
05-07-2026
ההתלהבות, האמונה, העשייה והחזון - כל אלה התחברו יחד בוועידת נוער ריבונות ה־8. צפו בסרטוני הדיונים וההרצאות.
ריבונות - כתב עת מדיני
​תנועת הריבונות לנתניהו: "אשר הקמת שלושה יישובים בצפון רצועת עזה"
מערכת ריבונות
30-06-2026
'התיישבות היא ניצחון. ריבונות היא הכרעה. זהו המסר שיחזק את ההרתעה, ישנה את המציאות הביטחונית וישפיע על כל הגזרות'