'מדינה פלשתינית תהיה עזה על סטרואידים. יפילו מטוסים בנתב"ג עם מקלעים'

יעקב סער. לע"מ

מח"ט שומרון לשעבר: אין לנו בעזה מיליונית היכולת שיש לנו ביו"ש. נטישת יו"ש תביא לעזה בלב הארץ. יפילו לנו מטוסים בנתב"ג עם מקלעים פשוטים.

מערכת ריבונות
11-02-2022

תא"ל במיל' הראל כנפו, מח"ט שומרון בעבר וכיום חבר תנועת הביטחוניסטים, קובע בראיון לערוץ 7 כי נטישת יהודה ושומרון תביא אסון על מדינת ישראל. לדבריו על ההנהגה בישראל להפנים שאין הבדל בין הפתח' לחמאס ושאיפת שניהם היא השמדתה של ישראל, כל ארגון בדרכו.

כנפו קובע כי אם תצא ישראל מיהודה ושומרון נקבל "עזה על סטרואידים בליבה של הארץ", כלשונו. לדבריו כיום "בעזה אין לנו מיליונית מהיכולת ביהודה ושומרון וביום שנעזוב את השטח ביו"ש נהפוך את יו"ש לעזה, ואז הפיגועים שיצאו גם יצליחו".

בדבריו מתריע כנפו מפיגועים ופעולות הטרור שיהיו משמעותיים והרסניים הרבה יותר מכפי שהם היום מכיוונה של רצועת עזה. "הם לא יצטרכו לפעול עם נשקים ורכבים כי יהיו להם אמצעים הרבה יותר קלים והרבה פחות ניתנים לעצירה".

תא"ל במיל כנפו קובע נחרצות כי "אין ולא תהיה הפרדה בין הפתח' לחמאס. אין הפרדה. הפלשתינים רוצים להביא להשמדת מדינת ישראל. חלקם חושבים שצריך לעשות לשם כך מאבק עממי, חלקם בנשק וחלקם בפיגועי התאבדות, אבל כולם רוצים דבר אחד, שלא נהיה פה. כשעם ישראל יבין את הדבר הזה יהיה לו קל יותר למצוא פתרונות".

"צריך להבין שהעם הפלשתיני הוא אויב של העם היהודי, ואז להחליט מה עושים עם האויב. הוא לא בר שיח שרוצה לחיות איתנו בשלום, הוא האויב שרואה בנו אויב. הוא לא מכיר בישראל כמדינת העם היהודי ולא עושה גם את הדברים שהבטיח בהסכמי אוסלו הארורים, וזו התוצאה. אם נעזוב את יהודה ושומרון נקבל את עזה על סטרואידים בלב ליבה של מדינת ישראל. עם מקלעים פשוטים יפילו לנו מטוסים בנתב"ג".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
חקיקת הריבונות קרובה יותר מכפי שנדמה
מערכת ריבונות
15-06-2025
הקואליציה הנוכחית הובילה להסדרת ההתיישבות הצעירה ולהצבעה גורפת נגד מדינה פלשתינית. ח"כ רוטמן משוכנע שחקיקת הריבונות מתקרבת.
ריבונות - כתב עת מדיני
​החלטות מתקבלות בירושלים ולא בוושינגטון
מערכת ריבונות
15-06-2025
מנכ"ל מועצת יש"ע, עומר רחמים: "אפשר להחיל את הריבונות בישיבת הממשלה בשבוע הבא". צריך רק לרצות.
ריבונות - כתב עת מדיני
לא ניתן עוד להתנהל כמו לפני יום הטבח
מערכת ריבונות
15-06-2025
בנאום מרגש ועוצמתי פנה שמעון אלקבץ ששכל את בתו בטבח השבעה באוקטובר לנוער הריבונות וקרא לא לשכוח מול אילו מפלצות אנו מתייצבים.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות. כך זה יקרה
מערכת ריבונות
15-06-2025
חברי הכנסת הלוי ואילוז, מראשי שדולת הריבונות בכנסת, בראיון משותף על בימת כנס נוער הריבונות בשדרות.
ריבונות - כתב עת מדיני
השר קרעי: ללא ריבונות ביו"ש אין מדינה יהודית ואין ביטחון
מערכת ריבונות
15-06-2025
שר התקשורת, שלמה קרעי: הריבונות היא עמוד שדרה לאומי, היא בוקעת מתולדות עמנו ומהווה בסיס מוסרי המגובה גם במשפט הבינלאומי.
ריבונות - כתב עת מדיני
סון הר מלך: די להבטחות. הגיע זמן ריבונות בפועל
מערכת ריבונות
15-06-2025
ח"כ לימור סון הר מלך בכנס נוער הריבונות: כל עוד אין ריבונות אין ביטחון, אין שוויון, אין שלטון חוק, אין פיתוח תשתיות.
ריבונות - כתב עת מדיני
כנס נוער הריבונות ה-7 בתמונות
מערכת ריבונות
14-06-2025
מפגן נוסף של נוער הריבונות הסתיים בשדרות וגם ממנו עלתה הקריאה: ריבונות עכשיו! צפו בתמונות שמשאירות טעם של עוד והיערכו לאירועים הבאים.
ריבונות - כתב עת מדיני
צביקה מור: לסיים את מבצע מרכבות גדעון כמו גדעון, בכניעת האויב
מערכת ריבונות
13-06-2025
צביקה מור בכנס נוער הריבונות: כשיש מתח בין מאזן האימה של המשפחות למאזן האומה האחראית על הריבונות, לא מפקירים את השבויים, לא נכנעים לאויב, אלא נלחמים.
ריבונות - כתב עת מדיני
מסתערים קדימה, לא ככובשים אלא כריבונים
מערכת ריבונות
13-06-2025
סגן ראש עיריית שדרות: אנחנו נכנסים לעזה כדי להישאר כדי להחיל ריבונות. הרב פנדל: להפוך את עזה להתיישבות אחרת.
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות היא שתבטיח ניצחון למען העתיד
מערכת ריבונות
13-06-2025
מאות בני נוער מכל רחבי הארץ השתתפו בכנס נוער הריבונות השביעי שהתקיים בשדרות. מפגן אדיר לקריאה: ריבונות עכשיו!