'מדינה פלשתינית תהיה עזה על סטרואידים. יפילו מטוסים בנתב"ג עם מקלעים'

יעקב סער. לע"מ

מח"ט שומרון לשעבר: אין לנו בעזה מיליונית היכולת שיש לנו ביו"ש. נטישת יו"ש תביא לעזה בלב הארץ. יפילו לנו מטוסים בנתב"ג עם מקלעים פשוטים.

מערכת ריבונות
11-02-2022

תא"ל במיל' הראל כנפו, מח"ט שומרון בעבר וכיום חבר תנועת הביטחוניסטים, קובע בראיון לערוץ 7 כי נטישת יהודה ושומרון תביא אסון על מדינת ישראל. לדבריו על ההנהגה בישראל להפנים שאין הבדל בין הפתח' לחמאס ושאיפת שניהם היא השמדתה של ישראל, כל ארגון בדרכו.

כנפו קובע כי אם תצא ישראל מיהודה ושומרון נקבל "עזה על סטרואידים בליבה של הארץ", כלשונו. לדבריו כיום "בעזה אין לנו מיליונית מהיכולת ביהודה ושומרון וביום שנעזוב את השטח ביו"ש נהפוך את יו"ש לעזה, ואז הפיגועים שיצאו גם יצליחו".

בדבריו מתריע כנפו מפיגועים ופעולות הטרור שיהיו משמעותיים והרסניים הרבה יותר מכפי שהם היום מכיוונה של רצועת עזה. "הם לא יצטרכו לפעול עם נשקים ורכבים כי יהיו להם אמצעים הרבה יותר קלים והרבה פחות ניתנים לעצירה".

תא"ל במיל כנפו קובע נחרצות כי "אין ולא תהיה הפרדה בין הפתח' לחמאס. אין הפרדה. הפלשתינים רוצים להביא להשמדת מדינת ישראל. חלקם חושבים שצריך לעשות לשם כך מאבק עממי, חלקם בנשק וחלקם בפיגועי התאבדות, אבל כולם רוצים דבר אחד, שלא נהיה פה. כשעם ישראל יבין את הדבר הזה יהיה לו קל יותר למצוא פתרונות".

"צריך להבין שהעם הפלשתיני הוא אויב של העם היהודי, ואז להחליט מה עושים עם האויב. הוא לא בר שיח שרוצה לחיות איתנו בשלום, הוא האויב שרואה בנו אויב. הוא לא מכיר בישראל כמדינת העם היהודי ולא עושה גם את הדברים שהבטיח בהסכמי אוסלו הארורים, וזו התוצאה. אם נעזוב את יהודה ושומרון נקבל את עזה על סטרואידים בלב ליבה של מדינת ישראל. עם מקלעים פשוטים יפילו לנו מטוסים בנתב"ג".

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
פרס מפעל חיים מ'רגבים' לראשי תנועת הריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
בכנס תנועת ריבונות הוענק לראשי תנועת הריבונות, יהודית קצובר ונדיה מטר, פרס מפעל חיים לשמירה על אדמות הלאום. צפו בסרטון שהופק לקראת הענקת הפרס.
ריבונות - כתב עת מדיני
רבני הציונות הדתית לנתניהו: אל תחמיץ הזדמנות לריבונות
מערכת ריבונות
10-09-2025
רבני הציונות הדתית בפניה לראש הממשלה בקריאה להחלת הריבונות על יהודה ושומרון ותמיכה בתוכנית ה82%.
ריבונות - כתב עת מדיני
תחזיקו אותי חזק שלא נחיל ריבונות!
יהודית קצובר ונדיה מטר
09-09-2025
שוב הופכים מנהיגי ישראל את ארץ ישראל לקלף מיקוח מדיני, שוב חוזרים אל אותה הבושה הלאומית. התנערו, התעוררו וזקפו את קומתה של האומה. החילו ריבונות.
ריבונות - כתב עת מדיני
"מנתניהו לבן גוריון: הפער בין תגובה להכרעה"
מערכת ריבונות
09-09-2025
ראיון ראש הממשלה לאבו עלי אקספרס, חושף את חולשת ההיגיון הדפנסיבי. כעת, לקראת שנת ה 80 למדינה, נדרשת הנהגה שמכריעה ומעצבת – לא כזו שמגיבה וממתינה. מאמרו של עו"ד מיכאל שפרבר
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות חלקית – שגיאה היסטורית ואסטרטגית
מערכת ריבונות
02-09-2025
על רקע הדיווחים אודות מהלכי ממשלה להחלת ריבונות חלקית ביהודה ושומרון מפרסמת תנועת הריבונות את תגובתה
ריבונות - כתב עת מדיני
אוכלים דגים מסריחים. האם גם נגורש מהעיר?
יהודית קצובר ונדיה מטר
29-08-2025
קריאה לראש הממשלה: החל ריבונות ביהודה ושומרון עוד לפני הכרת המדינות במדינה פלשתינית בכינוס עצרת האו"ם.
ריבונות - כתב עת מדיני
לראשונה דיברנו עם נתניהו על פרטי הריבונות
מערכת ריבונות
19-08-2025
ראש מועצת יש"ע, ישראל גנץ, סיכם את המפגש עם ראש הממשלה בעופרה: "לראשונה בפגישה עם ראש הממשלה עסקנו בפרטי הריבונות"
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאה להכרעה מדינית - ריבונות!
מערכת ריבונות
17-08-2025
בהובלת תנועת הריבונות מוגשת לראש הממשלה קריאה להחלת ריבונות ומאחוריה שורה ארוכה של ארגונים ותנועות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת. דיון מיוחד
מערכת ריבונות
30-07-2025
נציגים מנוער הריבונות נכחו בדיון המיוחד אודות הריבונות ויישומה, דיון בהובלת ח"כ צבי סוכות בוועדת המשנה של וועדת חוץ וביטחון. בפניכם כמה מהקולות ומהמראות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הכנסת אמרה את דברה ההיסטורי: ריבונות היא הגשמת חזון העם
מערכת ריבונות
23-07-2025
ברוב דרמטי, בתמיכת ראש הממשלה וחברי כנסת מהקואליציה והאופוזיציה, אישרה הכנסת את ההצעה לסדר הקוראת לממשלת ישראל להחיל ריבונות ביהודה ושומרון. תנועת הריבונות מברכת וקוראת לעבור לשלב המעשה.