ניצחון וריבונות - גיליון מס' 17 של כתב העת ריבונות יצא לאור

במאתיים אלף עותקים, בעברית ובאנגלית, הופץ גיליון 17 של כתב העת 'ריבונות' ובו מאמרים, ראיונות ועדכונים אודות משמעות הריבונות בדור הניצחון.

מערכת ריבונות
15-09-2024

בתנועת הריבונות התרגשות עם צאתו לאור של גיליון מס' 17 של כתב העת 'ריבונות' ובו שורת מאמרים וכתבות העוסקים בכורח הריבונות על רקע האירועים המורכבים העוברים על ישראל ולקראת האתגרים שלפניה.

ראיון מרכזי ומקיף העניק לעיתון שגריר ארה"ב בישראל לשעבר, דיויד פרידמן, עם צאת ספרו החדש ובו הוא פורס תכנית מדינית סדורה שבליבה החלת ריבונות ישראל ביהודה ושומרון. בראיון השתתף גם חבר הכנסת אוהד טל המקדם בזירה הפרלמנטארית את הרעיונות המובאים בספרו של פרידמן.

עוד בגיליון ראיונות עם יו"ר מועצת יש"ע, ישראל גנץ, על המשמעות היומיומית של היעדר ריבונות, יו"ר מועצת בקעת הירדן, דוד אלחיאני, על התנגדותו התקיפה לתכנית המאה ונחיצות הריבונות בבקעת הירדן. גם יו"ר השדולה לריבונות בבקעת הירדן, חבר הכנסת דן אילוז, מציג את הנקודות המשמעותיות המובילות למסקנה המתבקשת בדבר ריבונות באזור זה.

עוד מתראיינים לעיתון חברי הכנסת זאב אלקין ומשה סלומון שהובילו בשיתוף פעולה של אופוזיציה וקואליציה הצבעה היסטורית בכנסת ובה רוב מכריע ומוחלט המתנגד להקמתה של מדינה פלשתינית. 

עו"ד מוריס הירש, סא"ל במיל' ומבכירי הפרקליטות הצבאית בעבר מתייחס להחלטת בית הדין בהאג ומשמעויותיה, החוקר אור יששכר מספר על מחקרו אודות ריבונויות שונות שהפכו מקובלות בעולם וההשלכות לריבונות העתידית ביהודה ושומרון. החוקרת נגה ארבל חושפת פרטים לא ידועים על אונר"א ושגריר ישראל באו"ם, השר לשעבר דני דנון, מתייחס לאתגר ההתמודדות עם האנטישמיות הגואה במסדרונות האו"ם וחוקר המזרח התיכון, זוכה פרס ביטחון ישראל, אליהו יוסיאן, מסביר מה הפך את ישראל לשנואת נפשו של המשטר האיראני.

עוד בעיתון מאמרים ועדכונים סביב הריבונות והפעילות לקידומה, גם במסגרת תנועת נוער הריבונות.

לצפיה בגיליון לחצו כאן

תגובות
תגובות בפייסבוק
אתר זה מנוהל ע”י מתנדבים, כל תרומה תתקבל בברכה
לתמיכה ברעיון הריבונות
ריבונות - כתב עת מדיני
ריבונות חלקית – שגיאה היסטורית ואסטרטגית
מערכת ריבונות
02-09-2025
על רקע הדיווחים אודות מהלכי ממשלה להחלת ריבונות חלקית ביהודה ושומרון מפרסמת תנועת הריבונות את תגובתה
ריבונות - כתב עת מדיני
אוכלים דגים מסריחים. האם גם נגורש מהעיר?
יהודית קצובר ונדיה מטר
29-08-2025
קריאה לראש הממשלה: החל ריבונות ביהודה ושומרון עוד לפני הכרת המדינות במדינה פלשתינית בכינוס עצרת האו"ם.
ריבונות - כתב עת מדיני
לראשונה דיברנו עם נתניהו על פרטי הריבונות
מערכת ריבונות
19-08-2025
ראש מועצת יש"ע, ישראל גנץ, סיכם את המפגש עם ראש הממשלה בעופרה: "לראשונה בפגישה עם ראש הממשלה עסקנו בפרטי הריבונות"
ריבונות - כתב עת מדיני
קריאה להכרעה מדינית - ריבונות!
מערכת ריבונות
17-08-2025
בהובלת תנועת הריבונות מוגשת לראש הממשלה קריאה להחלת ריבונות ומאחוריה שורה ארוכה של ארגונים ותנועות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הריבונות בוועדת החוץ והביטחון של הכנסת. דיון מיוחד
מערכת ריבונות
30-07-2025
נציגים מנוער הריבונות נכחו בדיון המיוחד אודות הריבונות ויישומה, דיון בהובלת ח"כ צבי סוכות בוועדת המשנה של וועדת חוץ וביטחון. בפניכם כמה מהקולות ומהמראות.
ריבונות - כתב עת מדיני
הכנסת אמרה את דברה ההיסטורי: ריבונות היא הגשמת חזון העם
מערכת ריבונות
23-07-2025
ברוב דרמטי, בתמיכת ראש הממשלה וחברי כנסת מהקואליציה והאופוזיציה, אישרה הכנסת את ההצעה לסדר הקוראת לממשלת ישראל להחיל ריבונות ביהודה ושומרון. תנועת הריבונות מברכת וקוראת לעבור לשלב המעשה.
ריבונות - כתב עת מדיני
חברי הכנסת של הליכוד קראו להחלת הריבונות: "בין הים לירדן תהיה רק מדינה אחת"
מערכת ריבונות
21-07-2025
שרים וחברי כנסת מהליכוד קיימו בכנסת כנס מיוחד לקידום הקריאה לריבונות מלאה ביהודה ושומרון. סגן ראש הממשלה השר לוין: "אנחנו נמצאים שוב בהזדמנות היסטורית שאסור לנו להחמיץ להחיל ריבונות ביהודה ושומרון"
ריבונות - כתב עת מדיני
ח"כ שקלים: ריבונות אינה פריבילגיה. היא חובה ומהות
מערכת ריבונות
10-07-2025
צפו בנאומו הנחרץ של חבר הכנסת אושר שקלים הקורא להחלת ריבונות קובע: זו חובתנו לדורות העבר ולביטחון דורות העתיד.
ריבונות - כתב עת מדיני
​הנוער לשרי הליכוד וליו"ר הכנסת: תודה על קריאתכם הנחושה לריבונות
מערכת ריבונות
08-07-2025
נציגי נוער הריבונות מסרו לשרי הליכוד וליו"ר הכנסת תעודת הוקרה על מכתבם הקורא לראש הממשלה להחיל מיידית ריבונות ביהודה ושומרון.
ריבונות - כתב עת מדיני
נייר עמדה לקראת ביקור נתניהו בבית הלבן ומכבש הלחצים הצפוי
מערכת ריבונות
03-07-2025
רגע לפני צאת ראש הממשלה לביקור בוושינגטון מפיצה תנועת הריבונות נייר עמדה אודות העקרונות והערכים עליהם יש לעמוד גם מול לחץ ידידותי משמעותי.